22/03/2021

La URV organitzarà unes noves Jornades de Portes Obertes virtuals

El divendres 26 i dissabte 27 de març, futurs estudiants de grau i les seves famílies i professors podran conèixer l’oferta formativa de la Universitat, parlar amb els responsables de cada ensenyament i fer un tour virtual pels campus

estudiants de la urv amb mascareta

La Universitat Rovira i Virgili (URV) organitza la tarda del divendres 26 de març i el matí del dissabte 27 de març les primeres Jornades de Portes Obertes del 2021, que es faran en format virtual. Es retransmetran presentacions en directe de cada centre de la URV i dels seus respectius graus, en les quals podran intervenir els assistents . També podran parlar per xat i videoconferència amb els responsables d’ensenyament de cada titulació i amb una vintena d’estudiants i antics alumnes. L’equip organitzador de les Jornades afirma que el més important és que els futurs estudiants no es quedin amb dubtes i parlin amb els professors i orientadors per tal que puguin decidir amb coneixement què volen estudiar.

La novetat d’aquestes jornades és la nova plataforma que permetrà trobar en un mateix espai informació sobre seixanta titulacions de grau, ordenades per centre i per branques del coneixement. A més, per primer cop es podrà fer un tour virtual per les principals instal·lacions dels campus específiques de cada centre, com els laboratoris docents, els platós de ràdio i televisió, el taller de maquetes d’Arquitectura, la sala de dissecció de Medicina, etc. L’objectiu del tour és que, tot i que siguin unes jornades virtuals, els assistents tinguin una aproximació de com són els espais de la Universitat.

Més de 800 inscrits, entre futurs estudiants, famílies i professorat de secundària

La jornada virtual de portes obertes va dirigida a estudiants de batxillerat i de cicles formatius, així com a les seves famílies –que veuran com és la Universitat actualment– i als professors de secundària del territori que volen estar al dia de l’oferta formativa superior de la demarcació de Tarragona per poder orientar millor els seus alumnes. S’hi han inscrit ja més de 800 persones i l’organització ha detectat que, en ser virtual, algunes són de més lluny del que era habitual en les jornades presencials anteriors.

A més dels representants d’ensenyament de cada centre, els assistents també podran trobar l’espai virtual del Centre de Recursos per a l’Aprenentatge i la Investigació, l’espai de l’Oficina de l’Estudiant, on podran parlar amb tècnics d’orientació i informar-se de procediments administratius com la preinscripció, i un espai virtual de l’Oficina de Compromís Social, on podran veure totes les activitats que podran dur a terme fora de les aules.

Podeu consultar tota la informació, l’horari de les presentacions i inscriure-us a la web de la jornada de portes obertes.

Print Friendly, PDF & Email

Comenta

*