27/09/2017

L’Ajuntament de Reus, nou soci de la Càtedra UNESCO pel Dret a l’Habitatge

L'adhesió s'ha signat durant el 6è Seminari "Habitatge buit, okupació i rehabilitació comunitària"

Signatura del conveni entre l'Ajuntament de Reus i la Càtedra UNESCO pel Dret a l'Habitatge.

La Càtedra UNESCO pel Dret a l’Habitatge de la URV té com a nou soci l’Ajuntament de Reus, després que la regidora de Benestar Social, Montserrat Vilella, el rector de la URV, Josep Anton Ferré, i el director de la Càtedra, Sergio Nasarre, hagin signat el conveni d’adhesió aquest matí. D’aquesta manera s’amplia la xarxa d’institucions que col·laboren amb la Càtedra per a la recerca i desenvolupament de projectes.

La signatura del conveni ha tingut lloc en el marc del 6è Seminari Científic “Habitatge buit, ‘okupació’ i rehabilitació comunitària”, on s’hi han explicat els projectes de rehabilitació d’habitatges per part de persones que en tenen necessitat i que s’estan duent a terme a Anglaterra, on hi ha 110 grups organitzats amb el recolzament d’un programa públic. També s’hi ha donat a conèixer la iniciativa Pandorahub, que té com a objectiu convertir propietats rurals buides en llocs atractius per viure-hi i treballar-hi.

El seminari, que va tenir una primera ponència el dilluns 25 de setembre, ha  comptat amb tres ponents reconeguts a nivell internacional: el professor de Savannah Law School (Estats Units) especialista en dret immobiliari Marc Roark, el catedràtic de Política d’Habitatge de la Universitat de Birmingham i director del Grup d’Investigació d’Habitatge i Comunitats a IASS David Mullins, i Diana Moret, fundadora de Pandorahub.

Més informació:

Càtedra UNESCO d’Habitatge

Print Friendly, PDF & Email

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*