22/06/2018

L’Aula d’Art s’obre a nous públics amb tallers sobre il·lustració i teatre amb objectes

Estudiants dels graus d'Educació infantil i Educació Primària, mestres i professorat de Plàstica participen dels Tallers d'Estiu

Fer activitats més creatives i pràctiques ha estat l’objectiu de l’Aula d’Art a l’hora de dissenyar els Tallers d’Estiu. Amb ells ha arribat al públic que està més en contacte amb infants i joves: mestres de primària, professorat de secundària i estudiants dels graus d’Educació Infantil i Educació Primària. L’il·lustrador Armand i l’artista Joan Rioné han estat els professors dels dos tallers que s’han fet el 20 i 21 de juny a l’aula d’Educació Artística de la Facultat de Ciències de l’Educació i Psicologia.

Armand va explicar als participants al taller la tècnica d’estampació amb diversos materials que ha creat ell mateix i que es pot veure en les seves publicacions. En una part més pràctica, va mostrar com fer estructures simètriques sobre el paper utilitzant únicament les mans.

Joan Rioné és un artista interdisciplinar que també és docent de l’Aula de Teatre de la URV. Especialitzat en les arts visuals, Rioné va mostrar als participants la utilitat del teatre amb objectes per narrar històries. Estudiants, mestres i professors van fer una aplicació pràctica dels coneixements creant relats amb objectes.

Per al responsable de l’Aula d’Art, Albert Macaya, “l’experiència és vàlida per repetir-la”. Si bé les activitats principals de l’aula, que són les exposicions i les jornades, s’adrecen a un públic acadèmic i del món cultural, els nous tallers responen a la voluntat d’adreçar-se a un públic més vinculat al món de l’educació.

Print Friendly, PDF & Email

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*