23/05/2018

Les impressores 3D d’aliments o l’emprenedoria al món rural, a la UETE 2018

S'han programat un total de set jornades de cinc hores que s'impartiran entre el 21 de juny i el 4 de juliol al campus Terres de l'Ebre de la URV

Exhibició d'impressora 3D a la cuina, durant les Jornades de Portes Obertes a la URV d'enguany.

La revolució de les impressores 3D també ha arribat al món de la gastronomia. Quines són les aplicacions? En què consisteix la impressió 3D d’aliments? Aquestes són algunes de les qüestions que es tractaran en una de les jornades de formació que s’han organitzat en el marc de la 24ª edició de la Universitat d’Estiu de les Terres de l’Ebre (UETE), que tindrà lloc entre el 25 de juny i el 4 de juliol al campus a Tortosa. “Impressores 3D d’aliments aplicades a la cuina” està adreçada especialment a professionals i personal tècnic del sector alimentari, estudiants universitaris de l’àmbit de ciències i enginyeria amb interès pel món de l’alimentació i també públic en general.

En aquesta nova edició de la UETE s’han programat un total de set  jornades de cinc hores, amb un preu d’inscripció de 15 euros per jornada. I també és protagonista el tema de l’emprenedoria en l’entorn rural, un tema especialment interessant a les Terres de l’Ebre, un territori poc industrialitzat i on el sector primari continua tenint un pes important. Però també s’han programat altres jornades de temàtica diversa que van des de l’àmbit de la salut, la música, l’educació o l’esport. La mediació en l’àmbit de la salut, la gestió humanista de l’estrès laboral o la Music Learning Theory a les escoles, són algunes de les jornades programades que ofereixen valor afegit per als estudiants universitaris i a l’hora estan obertes a un públic més ampli. També es fan cursos a Amposta, a La Sénia i Móra d’Ebre, amb el suport del Campus Extens de la URV.

El període d’inscripció va començar el passat 14 de maig i estarà obert fins a tres dies abans de l’inici de la jornada. Les inscripcions es poden fer per internet a través de la pàgina web de la URV o presencialment a la secretaria del campus Terres de l’Ebre de la URV. L’any passat s’hi van inscriure prop de 200 persones.

En aquest enllaç podreu trobar informació de totes les jornades programades i per fer la matrícula: http://www.urv.cat/ca/estudis/formacio-permanent/universitat-estiu/

Print Friendly, PDF & Email

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*