13/03/2024

La Festa Major de la URV serà aquest dijous al Parc de la Ciutat de Tarragona

En total s'han programat una desena d'activitats i els caps de cartell seran LesQueFaltaBand, Tremenda Jauría, DJ Trapella i PD Peting

Un moment de la Festa Major 2023 amb la xaranga Pujats de To.
Un moment de la Festa Major 2023 amb la txaranga Pujats de To.

Ja està tot a punt per la Festa Major que la Universitat Rovira i Virgili celebra aquest dijous i que arriba amb diverses novetats: canvia d’ubicació i es trasllada al Parc de la Ciutat de Tarragona, on l’accés estarà limitat a les entrades que s’han venut. La programació de les activitats lúdiques i culturals d’aquest esdeveniment coorganitzat per la URV i l’Ajuntament de Tarragona és extensa i tindrà com a caps de cartell Tremenda Jauría i LesQueFaltaBand així com també PD Peting i DJ Trapella.

Part cal cartell de la Festa Major 2024.

A les 12 h se suspendran les classes i començarà la festa amb la benvinguda de la xaranga Pujats de To al Parc de la Ciutat. La jornada comptarà, com l’any passat, amb l’actuació castellera i del drac xinès durant l’aperitiu, un dinar popular amb PD Peting, un espai de jocs i de fira d’associacions d’estudiants de la URV i un bingo. També torna el “Got talent”, un certamen al que s’hi sumaran un concurs de discjòqueis i també una competició per trobar el millor eslògan de les samarretes dels i les estudiants.

El punt i final a la festa el posarà DJ Trapella, després de l’actuació de Tremenda Jauría i LesQueFaltaBand, en un concert que començarà a les 18:10 h.

En total tindran lloc una desena d’activitats, que es poden consultar detalladament al web de la Festa Major.

DJ Trapella a la Festa Major 2023.
DJ Trapella a la Festa Major 2023.
Inscripcions als concursos

Enguany es reedita el concurs de talents, que amenitzarà la tarda de la Festa Major. Qualsevol membre de la Comunitat URV que cregui que té algun talent, com cantar, ballar o fer teatre i que s’hi hagi inscrit prèviament participarà d’aquesta activitat. El concurs de discjòqueis és una de les novetats d’aquesta edició.

I, després de l’èxit de l’any passat de les samarretes amb eslògans per ensenyaments, l’organització de la festa anima a mantenir la juguesca. Per això aquesta vegada l’enginy té premi al concurs de samarretes. Les persones que vulguin participar-hi podran apuntar-se el mateix dia de la Festa Major a la carpa de la URV, fins a les 13 h.

Estudiants amb la samarreta de Medicina davant de la paella popular de la Festa Major 2023.
Estudiants amb la samarreta de Medicina davant de la paella popular de la Festa Major 2023.
Trasllats en autobús

Aquesta jornada pretén ser un espai de trobada per a tota la comunitat universitària. Per aquesta raó també s’han posat a disposició dels estudiants que ho hagin reservat busos gratuïts per facilitar l’arribada a Tarragona des del Campus Terres de l’Ebre i la Seu de Vilafranca del Penedès.

La coordinació i organització de l’esdeveniment és a càrrec de la comissió de la Festa Major URV, integrada per professorat, Personal Tècnic de Gestió, Administració i Serveis, estudiants i associacions d’estudiants, i l’Ajuntament de Tarragona, que han treballat des de l’inici del curs per preparar la programació i la logística de la festa.

Print Friendly, PDF & Email

Comenta

*