29/04/2016

Les sessions informatives de mobilitat sortint 2016-17 s’han dut a terme amb èxit

Els estudiants als quals se’ls ha assignat una plaça de mobilitat pel proper curs 2016/17 han estat convocats a sessions informatives per explicar-los els tràmits, durant els mesos de març i abril

S’han celebrat 7 sessions informatives en diferents dates i horaris i també en diversos campus de la URV per tal de donar la possibilitat a tots els estudiants de poder-hi assistir. S’ha convocat a més de 500 estudiants que faran una estada internacional tant d’estudis com de pràctiques en els programes de mobilitat Erasmus+, MOU i ISEP.

En aquestes reunions s’expliquen els tràmits que cal dur a terme per seguir els requisits de cada programa i se’ls entrega una carpeta amb documentació. A més se’ls informa del finançament de què poden gaudir i on trobar tota la informació. Els estudiants són convidats a fer les preguntes que els van sorgint en aquest punt del procés, veient que s’apropa l’inici de la seva estada i molts aprofiten l’avinentesa per contactar amb altres companys en la mateixa situació.

Aquest any s’ha enregistrat una sessió i s’ha penjat a la pàgina web de Mobilitat-Estudis URV, i així es brinda la possibilitat que aquells estudiants que no hagin pogut assistir en cap de les dates previstes puguin igualment obtenir aquesta informació imprescindible per la seva estada.

Print Friendly, PDF & Email

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*