16/05/2022

L’estudiant Clara Montero guanya el Premi Work Experience Essity – ETSEQ 2022

Rep una beca per cursar el Màster en Enginyeria Química de la URV i farà les pràctiques i el Treball de Fi de Màster a l'empresa

Pere Marc Franquet, responsable de millora continua de l'empresa Essity, Clara Montero, estudiant del Màster en Enginyeria Química, i Montse Ferrando, directora de l'ETSEQ, en el lliurament del premi Work Experience Essity-ETSEQ.

Clara Montero Rueda, estudiant del Màster d’Enginyeria Química de la Universitat Rovira i Virgili, ha guanyat el Premi Work Experience Essity – ETSEQ 2022, que consisteix en el pagament de la matrícula del màster i la realització de les pràctiques i el Treball de Fi de Màster a l’empresa. Essity és una empresa multinacional d’origen suec, present a Tarragona des de fa gairebé 25 anys, que fabrica productes i solucions per la cura personal i és líder en el sector de la higiene i la salut.

Montero desenvoluparà projectes relacionats amb l’optimització dels processos productius i la reducció dels consums energètics i de matèries primeres en el procés de fabricació del paper tissú, junt amb els experts del producte i de les tecnologies de la producció.

Segons Pere Marc Franquet, responsable de millora continua d’Essity, “aquest premi s’emmarca en la iniciativa Young Talent Program, un projecte d’Essity que pretén donar oportunitats de carrera professional a joves amb talent en un entorn multinacional. A més a més aquest any la entrega té un nota especial, ja que estem celebrant els 10 anys del programa, 10 anys ple d’oportunitats. El premi li permetrà a la Clara Montero participar en els equips d’innovació i posar en pràctica rols de lideratge en l’entorn professional”.

Montse Ferrando, directora de l’ETSEQ, ha manifestat que “la incorporació dels estudiants del Màster d’Enginyeria Química a una empresa internacional en la que han d’enfrontar-se a un projecte real suposa un element clau per aconseguir que els futurs professionals de l’Enginyeria Química desenvolupin de manera integral competències tècniques i socials. La col·laboració amb empreses internacionals com ESSITY representa un tret diferencial que reforça l’ETSEQ com a centre de referència”.

De fet, el Premi Work Experience Essity – ETSEQ suposa per als estudiants del Màster d’Enginyeria Química de la URV una oportunitat d’inserció laboral, ja que els set estudiants que han guanyat el premi des que es convoca s’han incorporat a l’empresa després de les pràctiques.

Essity ha valorat el perfil acadèmic de Clara Montero però també les competències transversals de l’estudiant que s’adeqüen a l’empresa: el treball en equip, la comunicació i la proactivitat com a elements claus per treballar en un entorn multidisciplinari i que aposta per la innovació en els seus processos i la seva gestió.

El programa de premis Work Experience impulsat per l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Química junt amb diferents companyies busca la formació integral dels estudiants i la seva ocupabilitat.

Print Friendly, PDF & Email

Comenta

*