20/04/2023

Llibres solidaris per Sant Jordi

La Comunitat URV pot comprar llibres a les parades dels CRAI. Els beneficis es destinaran a fins solidaris a través de la URV Solidària

Parada de llibres al CRAI Catalunya.
Parada de llibres al CRAI Catalunya.

La URV s’avança a la Diada de Sant Jordi i, com ja és tradició, aquest dijous i divendres es poden trobar parades de llibres davant dels CRAI dels campus. Fruit de la col·laboració entre el CRAI, l’Oficina de Compromís Social i el Servei de Publicacions URV, s’hi ofereixen llibres per valor d’un euro. Els beneficis es destinaran a fins solidaris a través de la URV Solidària.

Les parades es poden trobar al CRAI campus Catalunya, campus Sescelades, campus Bellissens, campus Terres de l’Ebre i campus Vila-seca. En aquests CRAI i també a Medicina i Ciències de la Salut, seu Baix Penedès i seu Vilafranca del Penedès s’hi poden trobar centres d’interès sobre Sant Jordi, en què s’hi exposen llibres que els tècnics del CRAI han seleccionat al voltant d’aquesta diada.

També s’hi poden trobar punts de llibre tematitzats, que alhora es poden descarregar de la guia “Sant Jordi al CRAI”. En aquesta guia també hi ha recomanacions de llibres que donen una visió alternativa de la llegenda de Sant Jordi i tutorials per crear manualitats enginyoses.

També es pot participar al concurs de microrelats del CRAI Medicina i Ciències de la Salut.

Sant Jordi a les xarxes de la Universitat

Al llarg d’aquesta setmana, estudiants de diferents graus, tècnics del CRAI i de Publicacions URV han compartit les seves recomanacions literàries a l’Instagram de la Universitat i a les pantalles dels campus. Qui ho vulgui, a més, pot publicar a Twitter la foto del llibre que estigui llegint o que vulgui recomanar amb el hashtag #ConcursCRAISantJordi23 i seguir el compte @craiURV i participarà en un sorteig. També pot fer-se una fotografia al photocall que trobaran al costat dels centres d’interès per compartir-la a les xarxes socials amb els hashtags #SantJordiCRAIURV i #SantJordiURV.

Les novetats editorials

El segell editorial de la Universitat, Publicacions URV, ha llençat diverses novetats: L’arribada del braç de Santa Tecla en el 700 aniversari, El Trienio Liberal (1820-1823). Revolución, contrarrevolución e impacto internacional, Lais, i La vieja guardia de la antropologia feminista, que es troben al seu catàleg.

També al voltant d’aquestes dates s’han organitzat diverses presentacions de llibres, que es poden trobar a l’agenda de la Universitat. I el proper 28 d’abril, coincidint a més amb el Lletrafest, la Festa Major de la Facultat de Lletres, es podrà veure l’espectacle “Margarida de Prades: reina de la poesia”, que combina la conferència, el recital poètic i el concert al voltant de la figura de Margarida de Prades, la reina de la Corona d’Aragó amb el regnat més breu però la més cantada.

Print Friendly, PDF & Email

Comenta

*