17/07/2018

Macià Riutort és el nou director del Departament d’Estudis Anglesos i Alemanys

Substitueix en el càrrec John Style, que és vicerector d'Internacionlització, i es proposa la reforma del pla d'estudis del grau d'Anglès

Macia Riutort, cap del Departament d'Estudis Anglesos i Alemanys
Macià Riutort, cap del Departament d'Estudis Anglesos i Alemanys.

Macià Riutort és el nou director del Departament d’Estudis Anglesos i Alemanys (DEAA), després que així es votés a les eleccions que s’han fet el 16 de juliol. Riutort, que ja era secretari del Departament, relleva John Style, que deixa el càrrec després del seu nomenament com a vicerector d’Internacionalització. El candidat, que és professor titular del Departament, ha rebut tots els vots a favor dels 14 membres que integren el Consell de Departament.

Riutort és especialista en història de la llengua alemanya, fonètica alemanya i llengua islandesa, les seves principals línies de treball són la didàctica de la fonètica alemanya a catalano- i castellanoparlants i l’elaboració d’un diccionari islandès-català. Ha participat en diversos projectes de recerca de llengua i fonètica alemanyes, ha dirigit tres tesis doctorals i té reconeguts dos trams de recerca.

L’objectiu principal que es planteja per a aquest mandat és dur a terme la reforma del pla d’estudis del grau d’Anglès. També es proposa consolidar el Màster universitari en Ensenyament i Adquisició de l’Anglès com a Llengua Estrangera / Segona Llengua i el Màster universitari en Traducció Professional Anglès-Espanyol.

El secretari que acompanyarà Macià Riutort en la direcció del Departament durant els propers quatre anys és Joaquín Romero. Pere Gallardo passarà a ser el nou responsable d’ensenyament del grau d’anglès, i Cristina Andreu serà la nova coordinadora del programa SMILE (Student Mobility in Learning English).

Print Friendly, PDF & Email

Comenta

*