18/11/2019

Més de 330 persones participen a la 5a Cursa Solidària de la URV

La recaptació de les inscripcions és per a l'entitat Tarraco Salut

Sortida de la 5a Cursa Solidària de la URV.

Més de 380 persones s’han involucrat en l’organització i participació en la 5a edició de la Cursa Solidària de la URV, que es va fer ahir diumenge al matí al Moll de Costa de Tarragona. En un ambient festiu, 332 corredors i caminants van creuar la línia de sortida per recórrer els 5 quilòmetres del circuit. Els beneficis de la cursa es destinaran a l’entitat social Tarraco Salut, que té per objectiu millorar la vida psicoafectiva de les persones de qualsevol edat que estan malaltes i/o soles als hospitals, sociosanitaris o als domicilis.

En la categoria masculina, es van imposar Juanjo González, amb una marca de 16:39 minuts; Luis Manuel Álvarez, amb 16:55 minuts, i Adrià Marín, amb 16:59 minuts. En la categoria femenina, va quedar en primera posició Dora Rodríguez, amb una marca de 21:51 minuts; Inma Benito, amb 22:09 minuts, i Anna Saballs, amb 22:24 minuts. Al web de la Cursa Solidària ja es poden consultar tant la classificació com les imatges de meta.

Podi amb els guanyadors i guanyadores de la 5a Cursa Solidària de la URV i els representants institucionals de la URV, Tarraco Salut i el Port de Tarragona.

La cursa s’ha convertit en una de les activitats més participatives de les que impulsa l’Oficina de Compromís Social. En aquesta edició, 50 voluntaris de Tarraco Salut, Athletic Events i la mateixa URV han fet possible aquesta cita social a més de les 332 persones que van prendre part en la cursa i la caminada.

També va participar-hi la Batucada Tympanum, que va posar la banda sonora a l’esdeveniment, i estudiants del grau de Fisioteràpia de la URV, que van dirigir les sessions d’estiraments abans i després de la cursa. Els corredors i caminants als quals encara els quedaven forces van participar en una sessió de zumba.

Participants en la 5a Cursa Solidària de la URV.

A més de l’aportació dels participants a través de les inscripcions a la cursa, el Port de Tarragona va col·laborar en l’organització, i Repsol, Grup Solarca, COMSA Service i Phoenix Vigilancia i Seguridad van patrocinar l’esdeveniment, entre altres col·laboradors.

Print Friendly, PDF & Email

Comenta

*