27/11/2019

Dow premia sis estudiants de l’ETSEQ per projectes amb solucions innovadores

Els premis Solutionism i Sustainability reconeixen l'excel·lència acadèmica dels estudiants del Màster d'Enginyeria Química i del Màser d'Enginyeria Ambiental i Sostenibilitat Energètica

Els estudiants de l'ETSEQ premiat per l'empresa DOW Tarragona amb els guardons Solutionism i Sustainability.

Diversos estudiants de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Química (ETSEQ) de la URV han estat guardonats amb dos premis que atorga l’empresa Dow Tarragona: el Solutionism Award i els Sustainability Awards. El primer és per als estudiants del darrer curs del grau d’Enginyeria Química, que presenten un projecte que aborda un problema real o una millora necessària a partir de solucions innovadores, creatives i viables. El segon és per als estudiants de primer curs del Màster d’Enginyeria Ambiental i Sostenibilitat Energètica de la URV.

María Dolores Sánchez és l’estudiant guanyadora del Solutionism Award, que reconeix l’excel·lència acadèmica i les competències dels concursants. El premi consisteix en la matrícula de primer curs del màster i la possibilitat de fer pràctiques a Dow. Més concretament, Sánchez farà les pràctiques al departament de Servei Tècnic i Desenvolupament TS&D.

Pel que fa al Sustainability Award, els guanyadors d’aquesta categoria van ser Jordi Díaz Lladó, Hammam Ahmed Hammam Alkezmazy, David  Millan Santos, Francesc Domènech Montserrat i Ajay Manhas. Els concursants havien de dissenyar una planta química per produir 50.000 tones l’any d’àcid fòrmic tenint en compte els objectius de Sostenibilitat 2025 de Dow.

L’acte de lliurament va tenir lloc el dimarts 26 de novembre a les instal·lacions de l’empresa. Aquesta iniciativa forma part del programa de col·laboració de l’ETSEQ i Dow per afavorir la inserció laboral dels titulats.

Print Friendly, PDF & Email

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*