14/01/2022

Ja es poden presentar propostes per a la carpeta de la Universitat del proper curs

Els estudiants de grau, màster i doctorat tenen temps per presentar els dissenys fins al 7 de març

El XI Concurs de Disseny de la Carpeta URV ja és obert. Les persones matriculades el curs 2021-22 en estudis de grau, màster oficial o doctorat poden presentar propostes fins al proper 7 de març a les 13:30 h als registres de la Universitat. El disseny guanyador il·lustrarà la carpeta dels estudiants del curs 2022-23 i s’endurà 600 euros.

Les propostes han de ser originals i inèdites, es poden presentar individualment o en equip i han de respectar els valors que la Universitat té com a referents: la solidaritat, la cooperació, la sostenibilitat, l’equitat de gènere i el respecte a les persones.

La proposta guanyadora serà l’escollida de sis finalistes pels mateixos estudiants a través d’una votació electrònica entre el 23 de març i el 19 d’abril podran escollir, mitjançant votació electrònica, la proposta guanyadora d’entre sis finalistes, que es faran públiques al web de la Universitat a partir del 9 de març, després de la decisió d’un jurat format per membres de la URV i professionals de l’àmbit del disseny i la comunicació.

Els mateixos estudiants podran escollir la proposta guanyadora d’entre sis finalistes, després de la decisió d’un jurat format per membres de la URV i professionals de l’àmbit del disseny i la comunicació. La votació, que serà electrònica, es farà del 23 de març al 19 d’abril.

A més del premi de 600 euros per al disseny guanyador, els finalistes també obtindran un val de regal de 150 euros per a la Botiga de la URV.

Les bases del concurs es poden consultar al web.

Print Friendly, PDF & Email

Comenta

*