09/01/2024

Els estudiants ja disposen de les taules de ping-pong i de pícnic i de les fonts d’aigua que van proposar en els pressupostos participatius

La segona convocatòria ha rebut 51 noves propostes per executar 50.000 euros

Estudiants jugant en una de les taules de ping-pong instal·lades al campus Sescelades.

El curs 2022-2023 es van impulsar els pressupostos participatius de la URV, un programa que posa a disposició dels estudiants 50.000 euros per millorar la Universitat i que va significar un pas endavant en l’objectiu de fomentar el govern obert de la Universitat i potenciar la participació de l’estudiantat. Després de rebre 142 idees diferents i valorar-les, ja ha finalitzat la instal·lació de les propostes escollides.

Així, s’han ampliat els espais de lleure de la Universitat amb un total de cinc taules de ping-pong, que s’han instal·lat als campus Bellissens i Sescelades. I s’han instal·lat 22 taules de pícnic distribuïdes entre la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut i el campus Bellissens (Reus), els campus Sescelades (Tarragona) i Terres de l’Ebre

D’altra banda, s’han ubicat catorze fonts d’aigua als campus de Vila-seca, Bellissens, Sescelades i Terres de l’Ebre i a la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut.

Juntament amb les anteriors propostes, durant el primer quadrimestre del curs 2023-2024 s’ha organitzat un curs de ioga per estudiants finançat pels pressupostos participatius.

En la segona edició dels pressupostos participatius, que va tancar el 30 de novembre, els estudiants han aportat un total de 51 idees per millorar la universitat amb 50.000 euros. El Consell d’Estudiants  les valorarà i, després d’una validació per estudiar-ne la viabilitat feta des dels serveis tècnics de la Universitat, el mateix Consell s’encarregarà de prioritzar les propostes que es finançaran.

Print Friendly, PDF & Email

Comenta

*