23/03/2020

La primera fira virtual sobre màsters oficials és del 23 al 27 de març

Els orientadors de la URV informen dels 55 màsters de la Universitat

La primera edició del saló virtual UNIferia dedicada als estudis de màster oficials de les universitats espanyoles se celebra de dilluns 23 a divendres 27 de març. Aquesta plataforma de Crue Universidade Españolas ofereix tota la informació relativa a l’oferta acadèmica de 54 universitats espanyoles.

La Universitat Rovira i Virgili (URV) hi és present per donar a conèixer de manera personalitzada als i les usuàries les titulacions, els diferents sistemes d’accés, les possibilitats d’internacionalització, els preus, els passos a seguir per fer la matrícula i fins i tot informació sobre allotjament . Els orientadors de la Universitat atendran als futurs estudiants de 10 a 14 hi de 16 a 19 h del 23 al 27 de març.

Així, a través de www.master.uniferia.org, qualsevol persona pot «passejar» pels diferents estands de les universitats sense sortir de casa. No hi ha límits geogràfics ni temporals. A més, l’estudiantat pot interactuar amb els serveis d’informació i orientació de les universitats, a través de canals de xat que són accessibles també per a persones amb alguna discapacitat sensorial.

UNIferia Màster s’adapta als dispositius mòbils. Al punt d’informació principal, els usuaris troben dades generals sobre el sistema universitari espanyol, així com un cercador per localitzar els títols de màster de les universitats participants a la fira.

Conèixer l’oferta de màsters oficials, les opcions de beques o d’internacionalització poden ser factors decisius per al futur professional dels joves. Per aquest motiu, el Grup de Treball dels Serveis d’Informació i Orientació Universitària (SIOU) de Crue Universidades Españolas ha posat en marxa aquest saló virtual de Màster, que millora els canals de comunicació i garanteix la igualtat d’oportunitats.

Accés a la fira de màsters UNIferia.

Print Friendly, PDF & Email

Comenta

*