18/09/2018

Estudiants i treballadors poden formar part d’Esports URV pagant una sola quota

Serà vigent mentre durin els estudis o la carrera laboral a la Universitat per facilitar l'accés a les activitats esportives i d'oci

Els membres de la comunitat universitària que tramiten l'alta a Esports URV reben una samarreta de regal.

Els membres de la comunitat universitària poden formar part d’Esports URV des d’avui pagant una única quota de 26 euros, que és vàlida per als estudiants mentre estiguin matriculats a la URV, i per als treballadors, mentre treballin a la institució. S’elimina així la quota anual que estudiants, PAS i PDI pagaven fins al curs 2017-18. El canvi els facilita la participació en les activitats que organitza Esports URV així com també els dóna accés als avantatges i descomptes en gimnasos, clubs i entitats esportives.

Per vincular-se a Esports URV cal donar-se d’alta a través l’aplicatiu electrònic que està accessible al web del servei d’esports, on cal facilitar les dades bancàries. Les persones que tramitin l’alta i facin efectiu el pagament de la quota rebran una samarreta de regal.

La inscripció a les primeres activitats del curs 2018-19 ja és oberta: el 29 de setembre es farà pàdel surf al Club de Vela de la Platja Llarga, a Tarragona, i el 6 d’octubre se celebrarà la 4a Piraguada de la URV, que recorrerà el tram del riu Ebre entre Miravet i Benifallet. A més d’aquestes activitats, a través d’Esports URV, els integrants de la comunitat universitària poden practicar qualsevol modalitat esportiva, com ara bàdminton, esquí, escalada, caiac, running, pilates o windsurf.

Print Friendly, PDF & Email

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*