10/12/2019

La campanya de recollida de joguines està en marxa fins al 17 de desembre

A més d'aportar joguines per a infants i adolescents als campus Sescelades, Bellissens i Catalunya, calen voluntaris per ajudar en la selecció de material

Joguines que es van recollir en una campanya anterior.

La campanya de Nadal de recollida de joguines ja està en marxa. Fins al 17 de desembre, tothom que vulgui contribuir-hi pot portar joguines noves o de segona mà en bon estat als punts de recollida: la Facultat de Ciències de l’Educació i Psicologia, al campus Sescelades, i l’entrada de la Facultat de Ciències Jurídiques, al campus Catalunya (Tarragona), i la Facultat d’Economia i Empresa, al campus Bellissens de Reus.

A més de joguines per a infants i adolescents, també es recollirà material escolar i roba per a nadons. Les donacions es lliuraran a diferents entitats del tercer sector del territori.

A més d’aportar material, també es pot col·laborar amb la campanya com a voluntari. Les persones de la Comunitat URV que vulguin ajudar en la tria i selecció de les joguines abans de donar-les a les entitats, poden adreçar-se al programa de voluntariat de la URV, enviant un correu a l’oficina de voluntariat.

Print Friendly, PDF & Email

Comenta

*