22/11/2015

Rodrigo Miralles, ex-degà de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut, ha traspassat

Nascut a les Palmas de Gran Canaria i especialista en cirurgia ortopèdica i traumatologia, va ser degà de la Facultat entre 1998 i 2006. El funeral té lloc el dilluns, 23 de novembre a les 15,30 h. a l'església de Crist Rei de Reus

Rodrigo Miralles ha mort la matinada del 22 de novembre. Nascut a las Palmas de Gran Canaria l’any 1944, era llicenciat en medicina per la Universitat de Barcelona i doctor per la Universitat Autònoma de Barcelona. Especialista en Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia, va ser professor a la URV des de 1982 i pertanyia al Departament de Medicina i Cirurgia, on dirigia el Laboratori de Biomecànica. Va ser cap del servei de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia de l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus. També va exercir de cooperant a Moçambic i el Marroc en programes de formació per a especialistes en ortopèdia. Rodrigo Miralles va ser degà de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut de Reus per dos mandats consecutius, entre els anys 1998 i 2006, quan va ser rellevat per Montserrat Giralt. Estava jubilat des d’agost de 2014.

Print Friendly, PDF & Email

6 replies

 1. silvia sancho roca |

  Em sap molt greu la mort del Dr. Miralles.
  el vaig tractar força sent degà de la Facultat de Medicina i sempre va ser un home amb gran sentit de la responsabilitat, visió global dels problemes i de les solucions que podia aportar. Era tot un cavaller i amb gran voluntat d’ajudar a la gent, especialment als que més ho necessitaven.
  Al cel sía!

 2. Iris |

  Tota la família agraïm aquests comentaris, doncs ens ajuden a sobreportar aquests moments tant tristos.
  Moltes gràcies,

  Iris Miralles

 3. Inma Ocaña |

  Sento moltíssim la seva pèrdua, va ser un gran exemple pels estudiants i per les persones que el vam conèixer dins l’àmbit universitari, va fer arribar el seu amor a la gent més desfavorida aportant la seva ajuda sense esperar res més a canvi, en tenia prou amb el somriure d’un nen. El meu condol a la seva família i amics.

  El trobarem a faltar.

 4. Mercè Gisbert |

  Lamento moltíssim la seva pèrdua. Va ser una persona compromesa amb la seva professió i també amb la docència. R.E.P

  Molts d’ànims a la seva família i amics.

 5. Fares |

  Gracias maestro,eres y Seras el mejor,humano,ironico…..

 6. Jair Burboa |

  Recién hoy me he enterado, al igual que muchos de mis compañeros. Recordamos con mucho cariño al profesor Miralles, y agradecemos la oportunidad de haberlo conocido, para empezar a mirar al mundo a través de “los anteojos de la biomecánica”. Cariños a su familia desde Chile

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*