21/05/2018

S’obre la convocatòria al V Premi contra el Dolor Infantil per a la millora de l’atenció dels nens i joves

Fins al 31 de desembre de 2018 s'hi poden presentar treballs d'investigació, formació per a professionals i infraestructures sanitàries

La Càtedra de Dolor Infantil té per objectiu contribuir a la millora de la qualitat de vida dels nens i adolescents amb dolor. Foto: jcomp.

La Càtedra de Dolor Infantil URV – Fundació Grünenthal ha obert la convocatòria a la cinquena edició del Premi a la tasca contra el Dolor Infantil, un guardó que té per objectiu sensibilitzar i conscienciar sobre l’impacte del dolor en els més joves. Fins al 31 de desembre d’aquest any es poden presentar projectes d’investigació, de formació per a professionals o d’infraestructures sanitàries relacionades que tractin de millorar l’atenció que reben els nens i joves amb dolor infantil. El treball guanyador rebrà 2.000 euros i es donarà a conèixer durant la cloenda de la III Jornada Nacional de Dolor Infantil, al febrer de 2019.

Estan convocades al premi totes les persones físiques i jurídiques que hagin realitzat projectes d’investigació, formació o accions per millorar l’atenció al dolor infantil, durant tot o part del temps comprès entre l’1 de gener de 2018 i el 31 de desembre de 2018, que és la data límit per presentar la sol·licitud.

El jurat tindrà en compte treballs d’investigació clínica o bàsica sobre dolor infantil, formació per a professionals sobre l’estudi i tractament d’aquest problema, i la creació, consolidació o optimització d’infraestructures sanitàries que tinguin com a objectiu millorar l’atenció dels nens i joves amb dolor infantil i els seus familiars i cuidadors.

Les iniciatives relacionades amb el dolor crònic seran d’especial consideració pel seu enorme impacte a la societat, així com també ho serà el nombre de beneficiaris directes d’aquesta acció i el seu temps d’execució.

El treball guanyador està dotat amb 2.000 euros i es donarà a conèixer durant la cloenda de la III Jornada Nacional de Dolor Infantil que tindrà lloc durant el mes de febrer de 2019. D’aquesta manera la Càtedra de Dolor Infantil URV – Fundació Grünenthal pretén donar visibilitat a les accions relacionades contra el dolor infantil, i amb això, impulsar l’estudi del dolor infantil i fomentar i millorar l’atenció que reben aquests nens i joves, així com els seus familiars i cuidadors.

Les bases del premi es poden consultar al web de la càtedra de la URV.

Print Friendly, PDF & Email

Comenta

*