09/10/2023

Les universitats d’East Anglia i Nàpols intercanvien bones pràctiques en comunicació, màrqueting i captació d’estudiants amb la URV

Personal de les universitats anglesa i italiana han conegut el dia a dia de les unitats de la URV en un staff shadowing

Durant la seva visita van poder compartir els seus coneixements i experiències en el lloc de treball amb els seus homòlegs a la URV.

La setmana del 2 al 6 d’octubre, la Universitat Rovira i Virgili va acollir a dues tècniques d’universitats europees de l’aliança Aurora: Amy Crawley, responsable d’admissions, captació i màrqueting de la Universitat d’Anglia de l’Est (Regne Unit) i Monica Spedaliere, especialista en activitats de comunicació i digitalització didàctica a la Universitat Frederic II de Nàpols (Itàlia), en una visita orientada a intercanviar experiències i coneixements interuniversitaris. 

L’staff shadowing és una metodologia d’aprenentatge basada en l’experiència, en què un professional (l’observador) acompanya a un altre professional (l’amfitrió) durant la seva jornada laboral o un període de temps determinat per observar, aprendre i comprendre com realitza les seves funcions. Aquesta pràctica és habitual en el món acadèmic, tot i que també s’aplica en altres sectors professionals. 

Durant l’estada, van compartir els seus coneixements i experiència amb els seus homòlegs a la URV, del Gabinet de Comunicació i Màrqueting, l’Oficina de l’Estudiant, el Servei Lingüístic i Publicacions URV, i la mateixa Oficina d’Aurora.

Print Friendly, PDF & Email

Comenta

*