20/07/2018

180 nens i nenes participen en les activitats del Summer Camp de la URV

Aprenen vocabulari específic d'anglès en les quatre modalitats temàtiques del campus que condueixen estudiants de la Universitat

Nens i nenes participants al Summer Camp 2018 durant l'activitat Big Game.

180 nens i nenes d’entre 4 i 12 anys participen en l’onzena edició del campus d’estiu que ofereix la Universitat, URV Summer Camp, que va començar el 27 de juny i finalitzarà el proper 27 de juliol. El campus ofereix quatre modalitats: una específica per a nens de 4 a 6 anys, i tres per a nens més grans, que poden escollir entre esports, ball o creativitat. Per a cada modalitat treballen vocabulari específic en anglès, com ara les normes dels jocs, les cançons, o el material i les eines per fer manualitats.

Els monitors, 25 estudiants de la Universitat, preparen per a cadascuna de les cinc setmanes que dura el campus una sèrie d’activitats que fan conjuntament el divendres en el que anomenen el Big Game. Així, treballen un tema diferent cada setmana relacionat amb els àmbits d’estudi de la URV: Arts i Humanitats; Ciències de la Salut; Ciències Socials i Jurídiques; Arquitectura i Enginyeries, i Ciències. A través d’aquesta gimcana, la canalla coneix les aportacions de personatges rellevants per a la ciència i les arts, com ara el químic Dmitri Mendeléyev o el pintor Dalí.

Un moment del Big Game que han preparat els monitors i estudiants de la URV sobre l’àmbit de les Ciències.

Una de les novetats d’aquest any és el treball que han fet els participants en la modalitat Creative del campus a l’Hemeroteca Tarragona de la Fundació Catalunya La Pedrera. Cada dijous els nens i nenes fan una sortida del taller de fotografia i, un cop tenen les imatges, les editen i maqueten a l’hemeroteca. D’aquesta manera han pogut descobrir racons de la ciutat, com la plaça del Pallol, la Casa Castellarnau o el Passeig Arqueològic.

Un dels nens participants en el Summer Camp URV fent una pregunta a la rectora, María José Figueras, durant la visita al rectorat.

Aquest divendres 20 de juliol els més grans dels participants han visitat el rectorat de la Universitat, on els ha rebut la rectora, María José Figueras. No s’han deixat cap pregunta per fer-li: des del sou que cobra, fins a la motivació que va dur-la a ser rectora o la seva feina com a investigadora. Els nens han regalat una samarreta del campus d’estiu a Figueras i a la vicerrectora de Relacions Institucionals, Cultura i Compromís Social, Cori Camps, amb qui s’han fet una foto de família junt amb altres membres del govern: la secretària general i responsable d’Igualtat, Laura Román; la vicerectora d’Estudiants i Ocupabilitat, Maria Bonet, i el vicerector d’Internacionalització, John Style.

Print Friendly, PDF & Email

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*