17/03/2016

“Univers URV”, el disseny escollit per a la carpeta dels estudiants 2016-17

Aquesta proposta de l'estudiant Laura Carro, del grau de Publicitat i Relacions Públiques, ha estat l'escollida per il·lustrar la carpeta que es farà servir el curs que ve. En la votació electrònica del Vè concurs de disseny, l'obra presentada ha rebut 1.068 vots per part dels estudiants

"Univers URV" va ser la proposta guanyadora de la carpeta l'any passat, i que porten els estudiants en aquest curs 2016-17.

El resultat del concurs ha estat condicionat per la desqualificació d’un dels dissenys proposats. El jurat del Vè concurs, reunit el dijous 17 de març, ha decidit “desqualificar la proposta “Un món de colors” per incompliment de l’apartat 3 (Característiques del treball) de les bases del concurs, pel que fa referència als drets de propietat intel·lectual i permís d’ús comercial sobre tots els elements utilitzats en el disseny de la carpeta; així com l’apartat 4 sobre les especificacions tècniques de presentació dels arxius”. Aquest havia estat el disseny més votat pels estudiants: 1.192 vots.

En conseqüència el Jurat ha proclamat com a guanyadora la proposta “Univers URV” que havia rebut 1.068 vots. La resta de finalistes van ser: “D’acord-URV” de Laura González del grau de Medicina, 484 vots; “Ciutat URV, nexe del coneixement” d’Alberto Espinosa del grau d’Arquitectura, 372 vots; “URV vínculo de sueños” de Sergi López (Màster de Comunicació estratègica en la societat del risc), 219 vots; i “Espai URV” de Rafel Bonet d’Arquitectura, 90 vots.

En aquesta edició del concurs han participat en total 58 propostes, i el total de vots electrònics emesos per l’estudiantat ha estat de 3.425. Com cada any, podien participar les persones matriculades en estudis de grau, llicenciatura, diplomatura, màster oficial o doctorat de la URV durant el curs 2015-16. Els dissenys es podien presentar individualment o en equip, i només un per cada persona/equip. Han de ser originals i inèdits, i han de respectar els valors que la Universitat té com a referents: la solidaritat, la cooperació, la sostenibilitat, l’equitat de gènere i el respecte a les persones.

Laura Carro rebrà un premi de 600 euros. Aquest disseny s’utilitzarà per a la producció de la carpeta, que serà distribuïda als estudiants durant el curs 2016-17 amb el nom i els cognoms de l’autora i la condició de primer premi del concurs. Les persones finalistes rebran un val de regal per un import de 150 euros amb productes de la Botiga URV. El lliurament de premis tindrà lloc en un acte públic, la data de la qual es donarà conèixer més endavant.

El jurat del concurs ha estat presidit per la vicerectora de Docència, Estudiants i Comunitat Universitària, Arantxa Capdevila i format per la delegada del rector de Comunicació, Noemí Rabassa; el cap del Gabinet de Comunicació i Relacions Externes, Ignasi Soler; la cap del Centre d’Atenció als Estudiants, Patrícia Olivé; el tècnic del Servei de Publicacions, Jaume Llambrich; i el copresident del Consell d’Estudiants, Miquel Corazón de Jesús.

Print Friendly, PDF & Email

3 replies

  1. Miquel Salahuerta |

    El meu parer és que si no complia amb les bases no hagués hagut d’entrar en la votació, això d’aplicar les bases una vegada s’ha guanyat és un “pucherazo”

  2. Lluís Dalmau |

    S’hauria de repetir la votació, és injusta la decisió del jurat d’eliminar a posteriori al guanyador de la votació

  3. Valentina |

    És molt injust que haguin desqualificat a la guanyadora, s’hauria de repetir un altre cop les votacions… No costa res obrir une altre vegada les votacions….

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*