14/03/2019

La URV modifica les estructures de gestió de grau i màster, doctorat i recerca i compromís social

Es reorganitzen les funcions de les estructures existents, que es converteixen en l'Oficina de l'Estudiant, el Gabinet de Comunicació i Màrqueting, l'Oficina de Programació i Qualitat, l'Oficina de Compromís Social, l'Oficina de la Rectora, l'Oficina de Suport a la Recerca i l'Escola de Doctorat

Un moment del Consell de Govern del 14 de març.

El Consell de Govern d’aquest 14 de març ha aprovat la modificació de diverses estructures de gestió de la Universitat, que comporta la creació de noves oficines que integren les funcions de les unitats relacionades amb la gestió de grau i màster, doctorat i recerca i compromís social.

Les funcions de planificació, màrqueting i captació de l’Oficina d’Atenció al Màster es distribuiran entre el que ara són l’Oficina d’Orientació Universitària (OOU) i el Gabinet de Comunicacions i Relacions Externes. Amb la nova situació, la captació de grau i màster i l’OOU s’integraran en l’Oficina de l’Estudiant, de nova creació, que també inclourà l’Observatori de l’Ocupació, que dirigeix Ferran Mañé i que passa a ser adjunt d’Ocupabilitat a la vicerectora d’Estudiants i Ocupabilitat, Maria Bonet.

El Gabinet de Comunicació i Relacions Externes passarà a ser el Gabinet de Comunicació i Màrqueting, ja que a més de les funcions que desenvolupava fins ara, integrarà també el màrqueting i la gestió de relacions amb els clients (CRM). El Gabinet de Qualitat actual incorporarà les tasques de planificació de l’OAM, que desapareix, i passarà a denominar-se Oficina de Programació i Qualitat.

El Servei d’Atenció a la Comunitat Universitària es transforma en l’Oficina de Compromís Social i, a més d’incorpora diverses unitats distribuïdes en tres àmbits: Cultura i Extensió Universitària, Impacte Social i Cooperació, i Benestar i Salut. A més de les unitats que ja estaven sota el paraigua del SACU (l’Extensió Universitària, la URV Solidària i Esports URV entre d’altres), integrarà Voluntariat, Medi Ambient, el Programa d’Aprenentatge Servei, el programa Iubilo i la gestió de les Càtedres.

La Unitat de Doctorat i Recerca passarà a ser l’Escola de Postgrau i Doctorat (i posteriorment es proposarà al Consell de Govern que sigui Escola de Doctorat) i deixarà d’assumir les funcions de gestió de la recerca. Aquestes seran competència de la nova Oficina de Suport a la Recerca.

Per últim, el Gabinet de la Rectora i el Gabinet d’Estudis i Anàlisi de la Informació s’integren en el Gabinet de la Rectora.

Print Friendly, PDF & Email

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*