10/03/2020

Ja es pot votar el disseny que tindrà la carpeta de la URV el proper curs

Cal escollir una de les 6 propostes finalistes fins al 26 de març

El IX Concurs de Disseny de la Carpeta URV ja té finalistes: 6 d’un total de 52 propostes presentades. Ara està en mans dels estudiants de grau, màster i doctorat escollir la guanyadora, que il·lustrarà la carpeta de la Universitat el proper curs 2020-21. La votació electrònica és oberta des d’aquest 10 de març i fins al dijous 26. Tant l’accés a la votació com les 6 propostes finalistes es poden trobar al web del concurs.

Els dissenys finalistes són Lliure per estudiar el que vull, que, amb un paral·lelisme amb la natura, apel·la a la llibertat per escollir el camí a emprendre; Fusió URV, que combina geometria, etnicisme i aquarel·la per exposar la diversitat de la Universitat; URV: un entorn de possibilitats, que identifica l’orografia i les construccions més representatives del territori; Construïm URV, protagonitzada per l’edifici del rectorat; Diferències identitàries, que identifica la Universitat com la confluència d’idees, vivències i perfils, i Tradicions, que vol reflectir les tradicions que hi ha als campus amb un castell i el balcó del Mediterrani de Tarragona.

La proposta que rebi més vots serà la guanyadora i es farà pública el 30 de març de 2020. L’autor o autora serà premiat amb 600 euros i la seva il·lustració s’utilitzarà per a la producció de la carpeta de la URV que es distribuirà el curs vinent.

Accés al web del IX Concurs de Disseny de la Carpeta URV.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*