19/06/2017

160 estudiants s’han graduat aquest curs al campus Terres de l’Ebre

Són dels graus d’Educació Infantil, d’Educació Primària, d’Administració i Direcció d’Empreses i d’Infermeria

El campus Terres de l’Ebre va celebrar divendres passat 16 de juny l’acte acadèmic de cloenda del curs 2016-2017, en el qual es van lliurar les orles als 160 nous graduats de les promocions 2013-17. Del total, 33 són estudiants del grau d’Educació Infantil; 35, d’Educació Primària; 29, d’Administració i Direcció d’Empreses; i 63, d’Infermeria. Dels graduats d’Infermeria, sis són alumnes d’altres universitats europees que han acabat els seus estudis aquí a través del programa de mobilitat Erasmus.

L’acte, que es va celebrar al recinte exterior de la seu universitària, va comptar amb la presència del director del campus Terres de l’Ebre, Azael Fabregat, el degà de la Facultat d’Economia i Empresa, Antonio Terceño; la degana de la Facultat d’Infermeria, Roser Ricomà; i el responsable dels graus d’Educació Infantil i Primària al campus ebrenc, Josep Holgado, que va intervenir en representació de la Facultat de Ciències de l’Educació i Psicologia. També va intervenir la regidora de Cultura de l’Ajuntament de Tortosa, Dolors Queralt; i la directora territorial a les Terres de l’Ebre del centre de noves oportunitats de la Fundació Gentis, Sònia Tomàs. La Fundació Gentis ha estat l’encarregada d’apadrinar aquesta nova promoció de graduats, dels quatre graus que s’imparteixen al campus ebrenc.

En tots els parlaments es va felicitar els nous graduats i se’ls va encoratjar en la seva nova etapa professional. Especialment emotiva va ser la intervenció dels professors que durant aquests quatre anys han acompanyat els alumnes: Mònica Sales, com a representant del grau d’Educació Infantil; Míriam Segura, del grau d’Educació Primària; Matilde Villarroya, del grau d’Administració i Direcció d’Empreses; i Encarna Bonfill, del grau d’Infermeria.

Print Friendly, PDF & Email

Comenta

*