22/11/2021

Alfonso Romero és el nou director del Departament d’Enginyeria Electrònica, Elèctrica i Automàtica

Es proposa mantenir la qualitat de la recerca i la docència abordant el relleu generacional

Alfonso Romero, director del Departament d'Enginyeria Electrònica, Elèctrica i Automàtica.

Alfonso Romero Nevado és el nou director del Departament d’Enginyeria Electrònica, Elèctrica i Automàtica (DEEEA). Pren el relleu de Jesús Brezmes, després que en les eleccions del Consell de Departament del 16 de novembre obtingués el recolzament de 38 dels vots emesos (els tres restants en blanc). El secretari del Departament serà Enric Vidal Idiarte.

Alfonso Romero ha centrat la recerca dels darrers anys en el desenvolupament de sensors de gasos per a la detecció de gasos nocius o perillosos i la seva integració en xarxes optimitzades per monitoritzar la qualitat de l’aire. Pel que fa a la docència, imparteix matèries relacionades amb el disseny electrònic, l’electrònica analògica i la instrumentació de mesura, que formen part dels currículums dels graus de les enginyeries que s’imparteixen a l’ETSE.

L’objectiu principal que es marca per al mandat que comença és que el DEEEA mantingui els índexs de qualitat demostrats els darrers anys en les tasques de docència i recerca. Per aconseguir-ho, Romero preveu que cal afrontar reptes importants com ara el relleu generacional, que és cada vegada més pròxim i inevitable, i mantenir les condicions perquè tot el personal que treballa al DEEEA pugui desenvolupar la seva feina de la millor manera possible.

Print Friendly, PDF & Email