26/11/2019

Carles Méndez rep el Premi Jove Investigador pel treball sobre les pautes de localització d’indústries tecnològiques

L’investigador postdoctoral de la URV ha rebut el guardó a Castelló, en el marc del congrés de la 45a Conferència Internacional de Ciència Regional

L’investigador postdoctoral Carles Méndez, del grup de recerca Quantitative, Urban and Regional Economics, del Departament d’Economia de la URV, s’ha endut el Premi Jove Investigador Juan Ramón Cuadrado que s’atorga cada any en el marc del congrés de l’Asociación Española de Ciencia Regional (AECR) que s’ha celebrat a la Universitat Jaume I de Castelló del 20 al 22 de novembre.

El jurat ha determinat que el treball de Méndez titulat “Place the ‘Candy’ and ‘Crush’ it: Entry determinants of the Software and Video games firms in Barcelona” ha estat la comunicació guanyadora d’aquesta divuitena edició del premi. Hi poden optar les comunicacions inèdites que hagin estat realitzades per investigadors de fins a 33 anys que, quan presenten el treball, indiquen que hi volen prendre part. Aquest any s’hi han presentat 200 propostes d’investigadores i investigadors d’arreu del món.

Carles Méndez va defensar aquest passat octubre la seva tesi doctoral sota la direcció del professor Josep Maria Arauzo. Es graduat en Economia per la Universitat Rovira i Virgili  i va cursar el màster d’Economia a la mateixa Universitat, on ha fet, també, el doctorat. Actualment té una plaça postdoctoral a la URV on fa recerca i docència.

Print Friendly, PDF & Email

1 comentari

  1. Ali |

    Congratulations Carles…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*