09/02/2021

Celebració de l’XI Olimpíada de Biologia de Catalunya

Quaranta-cinc estudiants de batxillerat han participat en l'edició del 2021 de la prova teòrica de la seu de Tarragona, que va tenir lloc el 3 de febrer.

El passat dimecres 3 de febrer, quaranta-cinc alumnes de dinou centres de secundària van participar en la prova teòrica de la seu de Tarragona de l’Olimpíada de Biologia de Catalunya (OBC) del 2021 (http://olimpiadadebiologia.cat/). Els tres guanyadors de la seu tarragonina han estat: Maricel Rodríguez Mínguez de l’Institut Narcís Oller de Valls, Dragos-Luca Bandi de l’Institut de La Sénia i Cristina Canela Añón de l’Institut Gabriel Ferrater i Soler de Reus.

L’Olimpíada de Biologia té l’objectiu d’estimular i implicar els estudiants de segon curs de batxillerat en la temàtica de la Biologia. L’olimpíada consisteix en una prova teòrica que es va fer el passat 3 de febrer. Degut a l’actual pandemia de COVID-19, en aquesta edició els alumnes van fer la prova teòrica als seus instituts, gràcies a la col·laboració dels seus professors de Biologia. L’anunci dels guanyadors de l’olimpíada a nivell de Catalunya, així com el lliurament de premis d’aquesta edició, es notificaran en un acte virtual el proper 10 de febrer a les 18 hores.

Print Friendly, PDF & Email

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*