25/05/2020

Un cicle de conferències d’Esports URV tracta diferents aspectes de la pràctica esportiva

El desenvolupament del potencial visual a través de l'esport, com retornar a l'activitat física després del confinament i com es fa la comunicació de l'esport són els propers temes

Podem millorar la nostra visió amb la pràctica d’activitat física? Es pot millorar el rendiment esportiu a través de la visió? Efectivament, la visió i la pràctica esportiva estan relacionades i ho explicaran Laura Medina, optometrista especialitzada en visió esportiva, i Marian Garbajosa, especialista en producte visual esportiu, al segon webinar del cicle que organitza Esports URV: “Visió i esport”. Serà aquest dimarts 26 de maig a les 18 h a través de la plataforma Teams.

El cicle consta de conferències que tracten aspectes diversos relacionats tant amb la pràctica esportiva com amb el benestar i la salut i al qual s’hi pot accedir a través d’aquesta sala de la plataforma Teams.

Dilluns 1 de juny, la sessió tractarà sobre com tornar adequadament a fer activitat física després de l’aturada que ha suposat el confinament. En parlarà Jordi Abella, educador físic esportiu, professor del grau en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport a EUSES-Terres de l’Ebre, centre adscrit a la URV, i coordinador del Col·legi de Professionals de l’Activitat Física i de l’Esport a Tarragona. També serà a les 18 h a la mateixa sala de la plataforma Teams.

El darrer webinar d’aquest cicle serà sobre comunicació esportiva, a càrrec d’Alberto Montenegro, periodista que ha treballat als gabinets de comunicació de clubs, federacions i esdeveniments esportius, com ara el Barça, el torneig Godó, i el Comitè Olímpic Espanyol als Jocs Olímpics de Sochi 2014 i Río 2016. Aquesta conferència, pendent de data, també es podrà seguir a través de la sala dels webinars d’Esports URV de la plataforma Teams.

El cicle va començar amb la conferència “Carmanyola saludable”, a càrrec de Rosa Albaladejo, professora del grau de Nutrició Humana i Dietètica de la URV i consultora clínica, que va aplegar més d’un centenar de participants.

Els estudiants de la URV que segueixen les conferències poden obtenir un certificat d’aprofitament. Més informació al web d’Esports URV.

Print Friendly, PDF & Email

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*