21/06/2018

Clou el màster en Nutrició i Metabolisme amb una conferència sobre la indústria alimentària

El màster interuniversitari s'organitza conjuntament amb la Universitat de Barcelona

Los estudiantes del máster en Nutrición y Metabolismo del curso 2017-18.

L’acte de cloenda del màster interuniversitari en Nutrició i Metabolisme del curs 2017-18 va tenir lloc el dia 20 de juny al campus Sescelades amb la conferència “Com impulsar la innovació a la indústria alimentària”, a càrrec de Mª Eugenia Hernández, directora gerent del Clúster Aragonès d’Alimentació. El màster s’organitza conjuntament entre la URV i la Universitat de Barcelona i aquest curs ha tingut 62 matriculats.

Un moment de la intervenció de Mª Eugenia Hernández, directora gerent del Clúster Aragonés de Alimentación.

La degana de la Facultat de Química, Yolanda Cesteros, va inaugurar l’acte i tot seguit va cedir la paraula a la coordinadora del màster de la URV, Anna Arola, qui va presentar a la conferenciant. Els alumnes van rebre un diploma de mans dels dos coordinadors del màster, Anna Arola, de la URV, i José Antonio Fernández, de la UB, i un obsequi de mans de la degana de la Facultat.

Els membres de la mesa durant l’acte de cloenda del Màster en Nutrició i Metabolisme 2017-18.

Aquest màster interuniversitari ha tingut aquest curs acadèmic 2017-2018 un total de 62 alumnes matriculats, dels quals un gran percentatge prové de fora de l’Estat espanyol, com és habitual en aquest ensenyament.

Print Friendly, PDF & Email

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*