11/05/2018

Covestro lliura el premi Work Experience per fomentar el desenvolupament de joves talents a Aida Montserrat

L'empresa i l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química de la URV van lliurar dimecres el premi Work Experience a aquesta estudiant, que inclou una beca de 3.000 euros i la possibilitat de fer pràctiques a l'empresa

L'estudiant guanyadora, acompanyada de responsables de la URV i de Covestro.

Covestro i l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Química (ETSEQ) de la Universitat Rovira i Virgili (URV) van lliurar el dia 9 de maig el premi Work Experience a l’estudiant Aida Montserrat, que comporta una beca de 3.000 euros i la possibilitat de fer pràctiques a l’empresa.

A través d’aquest acord de col·laboració amb la URV, Covestro busca afavorir el desenvolupament de joves talents en el sector químic. El premi Work Experience proporaciona la dotació econòmica necessària per a la matrícula del primer any de màster, així com un programa de pràctiques curriculars a l’empresa durant el segon curs per completar l’experiència de l’alumne.

Els estudiants de l’ETSEQ de la URV poden optar anualment al premi inscrivint el projecte que més els interessi, que desenvoluparan durant les seves pràctiques i servirà de treball de fi de màster. En aquesta ocasió, Covestro ha proposat un projecte relacionat amb l’eficiència energètica, i Aida Montserrat ha estat l’estudiant seleccionada per desenvolupar-lo.

Durant el lliurament del premi el director general de Covestro, Andrea Firenze, va posar èmfasi en l’aposta de la companyia per al desenvolupament de joves talents dins el sector i va destacar la importància del foment de projectes en què la sostenibilitat sigui el fil conductor: “L’eficiència energètica és un dels pilars del nostre compromís pel medi ambient”, va afirmar.

Per la seva banda, el rector de la URV, Josep Anton Ferré, va destacar: “Tots els nostres estudiants es graduen havent passat pel món laboral, fet que representa un mèrit clarament diferencial”. En aquest sentit es va manifestar també el director de l’ETSEQ, Josep Bonet, que ha explicat que: “Aquesta característica ens equipara a sistemes de formació avançats i propis d’altres universitats europees”.

Carlos Álvarez, coordinador del programa Work Experience a Covestro, destaca que es tracta d’una “excel·lent oportunitat per comptar amb enginyers químics, sense experiència professional, ben formats i amb moltes ganes d’aprendre”.

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*