07/03/2018

Es convoquen dos concursos de fotografia per participar a través de les xarxes socials

Es poden presentar fotografies científiques i de la comunitat URV en el seu entorn quotidià

Imatge guanyadora del I Concurs de Fotografia a les Xarxes Socials #somURV, realitzada pel professor de la URV Ildefonso Cuesta.

La URV ha convocat la segona edició del Concurs de Fotografia a les Xarxes Socials #somURV, per fomentar la participació de les comunitats virtuals de la URV i per donar importància a les activitats que es fan a la Universitat i als seus protagonistes. Alhora, s’ha posat en marxa la quarta edició del Concurs de Fotografia Científica a les Xarxes Socials per mostrar la recerca i les activitats de divulgació científica de la Universitat.

El II Concurs de Fotografia a les Xarxes Socials #somURV, promogut pel Gabinet de Comunicació i Relacions Externes de la URV, pretén que la comunitat de la Universitat capti les persones, els ambients, els moments o els espais de la URV que millor reflecteixen com viu la comunitat en el seu entorn quotidià.

El concurs està dotat amb un premi únic de 200 euros que seran per a la millor fotografia d’una situació ordinària a classe, a la biblioteca, al campus, en una activitat, en una aula, fent una visita, al bar, als passadissos, als laboratoris, etc. Les imatges han de ser realitzades dins dels espais de la Universitat o relacionades amb alguna activitat de la URV que es faci fora de les instal·lacions.

Es pot participar en el concurs a través de Twitter o d’Instagram. Només cal publicar la imatge amb la que es vol participar acompanyada de l’etiqueta #somURV18. A més, en el moment de la finalització del concurs, els participants han de ser seguidors del compte de la Universitat (@universitatURV) a Instagram o a Twitter (@universitatURV), segons la xarxa social en la que hagi publicat la imatge participant.

Imatge guanyadora de la modalitat general del III Concurs de Fotografia Científica a les Xarxes Socials, realitzada per Joel Sánchez.
Dues categories d’imatges de recerca

El Concurs de Fotografia Científica a les Xarxes Socials, convocat per la Unitat de Comunicació de la Ciència, ja ha arribat a la quarta edició. L’objectiu és reflectir qualsevol disciplina científica i tècnica, tant relacionada amb les activitats d’investigació i innovació com amb la divulgació científica i les aplicacions tecnològiques.

El concurs compta amb dues categories: micro i general. En la modalitat micro es poden presentar fotografies d’objectes que tinguin una dimensió real menor o igual a 1 mil·límetre o quan la imatge hagi estat obtinguda mitjançant un instrument de micrografia (òptica o electrònica) o tècniques de difracció. La millor imatge d’aquesta modalitat tindrà un premi de 200 euros.

La modalitat general, que també compta amb un premi de 200 euros, fa referència a qualsevol fotografia relacionada amb al ciència i la tecnologia que es fa a la URV, o la seva divulgació, quan la dimensió real de l’objecte fotografiat sigui major a 1 mm.

Es pot participar en el concurs a través de Twitter o d’Instagram. Només cal publicar la imatge amb la que es vol participar acompanyada de l’etiqueta #FotoRecercaURV2018. A més, en el moment de la finalització del concurs, els participants han de ser seguidors del compte de la Universitat (@universitatURV) a Instagram o del compte de ComCiència (@cienciaURV) a Twitter, segons la xarxa social en la que hagi publicat la imatge participant.

El termini de presentació de fotografies als dos concursos finalitza el 27 de maig de 2018.

Print Friendly, PDF & Email

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*