05/02/2018

El Clúster TIC Catalunya Sud promourà el nou grau en Tècniques de Desenvolupament d’Aplicacions Web i Mòbils

Les empreses incloses al clúster TICSUD.CAT acolliran estudiants de la URV en pràctiques i els donaran suport en el Treball de Fi de Grau

D’esquerra a dreta Jordi Castellà, director Departament d’Enginyeria Informàtica i Matemàtiques; Marc Arza, president del Clúster TIC Catalunya Sud, Josep Anton Ferré, rector de la URV, i Domènec Puig, director de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria (ETSE).

El rector de la Universitat Rovira i Virgili (URV), Josep Anton Ferré, i Marc Arza, president del Clúster TIC Catalunya Sud (TICSUD.CAT), han signat un conveni de col·laboració per promoure, impulsar i desenvolupar el nou grau en Tècniques de Desenvolupament d’Aplicacions Web i Mòbils, que es començarà a impartir el curs 2018-19, a l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria (ETSE), al campus Sescelades.  La signatura s’ha formalitzat dilluns 5 de febrer, al Rectorat de la URV.

TICSUD.CAT és una associació impulsada pel sector públic i liderada pel sector privat, amb el suport de la URV, que té com a objectiu fonamental promoure i contribuir a la competitivitat en la cadena de valor del sector de les Tecnologies de la Informació i Comunicació al Camp de Tarragona i a les Terres del Ebre. En la actualitat el TICSUD.CAT està format per 41 empreses que representen prop de 1500 empleats directes.

TICSUD.CAT i la Universitat tenen una extensa i profunda relació en la formació de professionals en l’àmbit de l’enginyeria informàtica i les noves tecnologies de la informació. En aquesta línia neix el nou grau en Tècniques de Desenvolupament d’Aplicacions Web i Mòbils de la URV, com una mostra de l’esforç que es fa per disposar d’ofertes formatives ajustades a les competències professionals que demana el sistema productiu. A més, les empreses incloses al clúster TICSUD.CAT acolliran tots els estudiants d’aquest nou grau de la URV en pràctiques, i els donaran suport en el desenvolupament del seu Treball de Fi de Grau (TFG).

Print Friendly, PDF & Email

1 comentari

  1. Francesc |

    Una iniciativa molt interessant. Es necessiten professionals ben preparats en les noves tecnologies.

Comenta

*