17/03/2015

El CTTi de la Fundació URV assoleix novament els distintius de qualitat

Tarragona, 17/03/2015.- El Centre de Transferència de Tecnologia i Innovació (CTTi) de la Fundació URV assoleix novament els distintius de qualitat. Ha superat sense desviacions l’auditoria de manteniment dels sistemes de gestió de la Qualitat ISO 9001:2008 i de la Recerca, Desenvolupament i Innovació UNE 166002:2006.

L’entitat certificadora TÜV Rheinland va tornar a acreditar el proppassat 19 de febrer que el CTTi té implantat i aplica un sistema de gestió integrat de Qualitat i R+D+i. El CTTi està acreditat en la gestió de la Qualitat ISO 9001:2008 i en la gestió de la Recerca, Desenvolupament i Innovació UNE 166002:2006.

Aquest sistema integrat aporta un valor afegit a la gestió dels projectes de transferència de tecnologia de R+D+i que realitzen els investigadors de la URV, i permet consolidar la imatge empresarial del CTTi, així com la seva competitivitat entre les entitats i empreses dels sectors productius en l’àmbit nacional i internacional.

L’empresa Blau Advisors ha col·laborat en el procés de certificació. El manteniment del sistema de gestió es realitza mitjançant l’aplicació web BoonsaiOI, desenvolupada per l’empresa SIMPPLE, SL.

El CTTi de la Fundació URV es va constituir, a l’any 2010, com a Unitat de Valorització de la URV (UV-URV), una unitat integrada que engloba les àrees de Transferència de Tecnologia, Propietat Industrial i Intel·lectual, Emprenedoria i Ajuts.

La UV-URV té com a missió la identificació, protecció, valorització i comercialització de les invencions que duen a terme els investigadors de la Universitat amb la finalitat de transmetre aquests descobriments a la societat, i al mateix temps, obtenir un retorn per a la URV i per als seus investigadors. La UV-URV rep suport d’ACC1Ó.

Al llarg de l’any 2014, el CTTi ha realitzat més de 300 contractes de transferència de tecnologia i coneixement, amb un volum contractat de més de 5,2 milions d’euros. L’àrea de Propietat Industrial i Intel•lectual ha gestionat 7 sol·licituds prioritàries de patents i 8 extensions internacionals. Mitjançant l’àrea d’Emprenedoria, s’han creat 2 empreses Spin-off (Green Smart Data, SL, Proteus Diagnostics, SL) i s’ha reconegut INSTA, Serveis Jurídics Mediambientals SCP com a Start Up de la URV.

Print Friendly, PDF & Email

Comenta

*