23/10/2019

El documental Del dol a l’amor, dels estudiants de Comunicació Audiovisual, participarà en la Setmana del Talent Audiovisual

El film és el Treball de Fi de Grau de tres estudiants, que el Clúster Audiovisual de Catalunya ha seleccionat perquè presentin al Pitching Audiovisual Universitat-Indústria

Fotograma del documental Del dol a l'amor, dels estudiants del grau de Comunicació Audiovisual Irene Margalef, Ariadna Martínez i Gabriel Novau.

Del dol a l’amor és un documental sobre la mort perinatal i neonatal realitzat per Gabriel Novau, Irene Margalef i Ariadna Martínez, estudiants del grau de Comunicació Audiovisual de la URV fins al curs passat. El film va ser el seu Treball de Fi de Grau, que ara agafa embranzida en ser seleccionat per participar en el Pitching Audiovisual Universitat-Indústria, un espai que connecta la indústria audiovisual i els talents emergents universitaris en el marc de la Setmana del Talent Audiovisual. Aquest esdeveniment organitzat pel Clúster Audiovisual de Catalunya, es durà a terme del 19 al 22 de novembre.

Mitjançant l’experiència de quatre famílies, el documental pretén deslliurar la mort perinatal i neonatal del tabú que les envolta, així com apropar el tema a qui el desconeix i servir de suport a persones que passen o poden passar per la mateixa situació.

El film de no ficció, que es va fer com a part del Programa d’Aprenentatge Servei de la URV, es va projectar per primera vegada el 18 de juny a l’Aula Magna del campus Catalunya, i va comptar amb la participació del Grup d’Ajuda Mútua “Dol d’Estels” i de la fotògrafa de dol Norma Grau, impulsora del projecte Stillbirth.

També es va poder veure el documental el 15 d’octubre a l’Hospital Joan XXIII de Tarragona amb motiu del Dia Internacional per la visibilització del dol gestacional i perinatal, així com a la Sala d’Actes de la Delegació de Lleida el passat divendres 18 d’octubre i a l’Oficina de Turisme de Vilagrassa el dissabte 19.

La pròxima data de projecció confirmada és el 24 de novembre a Barcelona. Totes les novetats del projecte i el calendari de projeccions es pot consultar a l’Instagram (@deldolalamor) i a la pàgina de Facebook.

Print Friendly, PDF & Email

Comenta

*