01/06/2020

El Servei Lingüístic de la URV ofereix formació en línia per millorar el català durant l’estiu

El curs d'interculturalitat per als estudiants que han de fer una mobilitat també es podrà seguir des de casa

El Servei Lingüístic de la URV organitza aquest estiu una oferta de cursos vituals de català per adaptar-se a l’excepcionalitat de la situació sociosanitària que es viu. Els cursos, que es podran seguir al cent per cent des de casa, tindran lloc del 29 de juny al 31 de juliol, mentre que la matrícula, també en línia, es farà del 15 al 21 de juny. En aquest sentit, les persones que no poden acreditar un nivell anterior podran fer proves d’accés en línia entre el 8 i el 12 de juny.

Concretament, els cursos que s’ofereixen són un A2, un B2.1, un C1.1 i un C2.1. El primer permetrà presentar-se a l’examen per obtenir el nivell A2 de català, mentre que els altres tres constitueixen la primera part dels nivells B1, C1 i C2, que es podran completar també virtualment al primer quadrimestre del curs vinent per fer l’examen oficial al febrer del 2021.

A banda, el Servei Lingüístic oferirà també virtualment el curs d’interculturalitat Mou-te!, que han de seguir els alumnes de la URV que han de fer mobilitat internacional el curs vinent. El Mou-te tindrà lloc del 29 de juny al 13 de juliol, i la matrícula es farà del 4 al 19 de juny.

Print Friendly, PDF & Email

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*