19/06/2019

Enric Aguilar és el nou director del Departament de Geografia

Es proposa recolzar-se en la recerca per reforçar la docència de grau i màster i donar visibilitat a les professions dels geògrafs

Enric Aguilar, director del Departament de Geografia.

Enric Aguilar és el nou director del Departament de Geografia, després que l’escollissin els membres del consell de departament el passat 6 de juny. En l’elecció hi van participar 22 dels 27 votants del cens i Aguilar va rebre 19 vots a favor i 3 en blanc. Relleva en el càrrec el fins ara director del Departament, José Ignacio Muro. També canvia la secretaria de Departament, que passa de Yolanda Pérez a Òscar Saladié.

Enric Aguilar és professor de la URV des de 1995. Va doctorar-se l’any 2000 amb una tesi sobre el clima i el canvi climàtic a l’Antàrtida, i va assolir la titularitat l’any 2003. Ha estat científic visitant al National Climatic Data Center (Estats Units) i actualment és membre del Panell d’Experts en Educació i Formació Professional del Consell Executiu de l’Organització Meteorològica Mundial (OMM). Ha impartit formació per l’OMM a Europa, Àfrica, Amèrica i Àsia. Com a investigador del Centre en Canvi Climàtic, C3, s’ha especialitzat en qualitat i homogeneïtat de dades climàtiques i actualment coordina el projecte europeu INDECIS, sobre Serveis Climàtics.

El secretari del Departament, Òscar Saladié, és el director de la Càtedra DOW/URV de Desenvolupament Sostenible.

Durant el seu mandat, Aguilar es recolzarà en els grups de recerca del Departament de Geografia (GRATET i C3) per reforçar la docència de grau i màster i donar visibilitat a les professions dels geògrafs.

Print Friendly, PDF & Email

1 comentari

  1. Pep Maixė |

    Felicitats campió!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*