25/04/2019

Estudiants de la URV organitzen activitats per a infants el Dia de l’Educació Física al Carrer

250 escolars de Tarragona participen de la iniciativa per promoure els hàbits saludables que han impulsat els estudiants del grau d'Educació Primària

Estudiants del grau d'Educació Primària dirigint una de les activitats que han organitzat amb motiu del Dia de l'Educació Física al Carrer.

Els estudiants de la Menció en Educació Física del grau d’Educació Primària de la URV han repetit l’experiència de fa un any i han organitzat una sèrie d’activitats per als escolars de Tarragona amb motiu del Dia de l’Educació Física al Carrer. L’escenari ha estat la plaça de la Font, on s’hi han aplegat 250 nens i nenes de primària preparats per participar en tot tipus de jocs.

Un dels jocs en el qual han participat els escolars de Tarragona amb motiu del Dia de l’Educació Física al Carrer.

Es tracta de tallers lúdics a través dels quals els nens han treballat conceptes i continguts sobre els hàbits saludables i l’alimentació, ja sigui amb la participació directa en el joc o per les explicacions dels estudiants de la Facultat de Ciències de l’Educació i Psicologia.

De fet, els estudiants no només han dissenyat els jocs, sinó que també s’han encarregat de l’organització i logística de l’esdeveniment com a part del treball de les assignatures “Activitat física i salut” i “Hàbits i estils de vida saludables”.

Aquesta ha estat la segona edició de l’esdeveniment amb motiu del Dia de l’Educació Física al Carrer i hi han participat l’Escola Pau Delclòs, l’Escola Arrabassada, el Col·legi Sant Pau Apòstol i el Col·legi Vedruna Sagrat Cor, totes de Tarragona.

La jornada s’ha pogut dur a terme amb la col·laboració del Consell Esportiu del Tarragonès, el Col·legi de Professionals de l’Activitat Física i de l’Esport de Catalunya, l’Ajuntament de Tarragona i Esports URV.

Print Friendly, PDF & Email

Comenta

*