19/03/2021

Ja es pot votar el disseny de la carpeta de la URV pel proper curs

Les sis propostes finalistes es poden veure a la web del concurs i es podran votar fins al 7 d'abril de 2021

Els sis dissenys finalistes del concurs de carpetes
Els sis dissenys finalistes que es poden veure i votar a la web del concurs.

El X Concurs de Disseny de la Carpeta URV ja té finalistes: sis d’un total de 45 propostes presentades. Ara està en mans de l’estudiantat de grau, màster i doctorat escollir la imatge guanyadora, que il·lustrarà la carpeta de la Universitat el proper curs 2021-22. La votació electrònica és oberta fins al dimecres 7 d’abril. Tant l’accés a la votació com les sis propostes finalistes es poden trobar a la web del concurs.

Els dissenys finalistes són Nebulosa literària, una reivindicació de la literatura com a font i aglutinador del coneixement; Volar sense ales, que mostra un cel de capvespre travessat per un avió; Mai és massa, que apel·la a la idea que el coneixement no té límits; Llibertat serena, una il·lustració amb una nota tropical; Inclusió i diversitat, que identifica la Universitat com un espai inclusiu a través de formes geomètriques dispars, i Les capes de la vida, que juga amb l’efecte tridimensional i els colors llampants.

La proposta que rebi més vots serà la guanyadora i es farà pública el 9 d’abril de 2021. La persona guanyadora serà premiada amb 600 euros i la seva il·lustració s’utilitzarà per a la producció de la carpeta de la URV que es distribuirà el curs vinent.

Accés a la web del X Concurs de Disseny de la Carpeta URV.

Print Friendly, PDF & Email

Comenta

*