08/01/2016

Josep Lluís Domingo Roig, entre els investigadors més citats del món per segon any consecutiu

El llistat 'Highly Cited Researchers 2015', publicat per Thomson Reuters, ha inclòs el catedràtic de toxicologia de la URV entre els investigadors més influents del món en l'àmbit de les ciències agrícoles. L'investigador de l'ICIQ i professor de la URV, Antonio Echavarren, també ha estat inclòs en la llista per l'impacte de la seva recerca en l'àmbit de la química

Imatge del Dr. Domingo
Josep Lluís Domingo, catedràtic de Toxicologia de la URV

El llistat dels que es poden considerar els científics més influents de cada camp d’estudi es confecciona tenint en compte els articles signats per cada investigador que s’han situat entre l’1% d’articles més citats. Es basa en les dades de l’Essential Science Indicators (ESI) de la Web of Science, elaborada per Thomson Reuters i que és acceptada com a referència internacional sobre les revistes científiques indexades.

El llistat complert del 2015 inclou 3.126 investigadors de 21 camps científics, dels què 52 treballen a centres de recerca de l’Estat espanyol. Enguany, el catedràtic Josep Lluís Domingo és un dels 128 investigadors de l’àrea de Ciències Agrícoles que figuren aquest llistat, un camp en el qual hi ha cinc investigadors de l’Estat espanyol.

Josep Lluís Domingo (Tortosa, 1951) és doctor en Toxicologia per la UB (1982) i professor de la URV des de l’any 1991, on exerceix la docència a la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut. És fundador del Laboratori de Toxicologia i Salut Mediambiental de la URV i Professor Distingit de la URV (any 2006). És autor de 550 publicacions que han rebut 12.159 citacions i el llistat de Thomson Reuters li atribueix un h-índex de 53.

El llistat també inclou l’investigador de l’ICIQ i professor de la URV Antonio M. Echavarren. És un dels cinc investigadors de l’Estat que figuren en el camp de la química que inclou 430 científics de tot el món.

Podeu consultar aquí la Highly Cited Researchers 2015.

Print Friendly, PDF & Email

1 comentari

  1. Mentxu |

    Enhorabona,
    i Feliç 2016

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*