15/11/2016

La infermera per la URV Mireia Larrosa, finalista del premi Enfermería en Desarrollo

El jurat de la categoria Universidad dels premis 2016, que concedeix la revista "Enfermería en Desarrollo", ha escollit com un dels dos treballs finalistes el de Mireia Larrosa, graduada en Infermeria per la URV

En la 3ª edició dels premis que convoca la revista, dels més prestigiosos de l’Estat en el seu àmbit, Mireia Larrosa és una de les dues persones finalistes en la categoria Universidad. Trabajos de Fin de Grado, Máster y EIR, amb el seu treball final de grau: “Conseqüències  i efectes del pinçament precoç o tardà del cordó umbilical”.

El projecte acadèmic demostra la importància d’establir protocols comuns sobre el moment idoni de pinçar el cordó umbilical dels nounats nascuts al centre de salut. El treball suposa el primer compendi existent d’estudis sobre el tema a nivell internacional. Mireia Larrosa treballa a l’Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona i es va graduar en el curs passat. La tutora del seu treball ha estat la professor Inma de Molina.

L’altra finalista en la categoria Universidad dels premis és Noelia Quirant (Universitat de Girona). A l’edició d’aquest any s’han presentat a totes les categories dels premis en total 200 candidatures, d’infermeres i fisioterapeutes tant assistencials com docents, investigadores i gestores, estudiants, unitats d’infermeria, associacions professionals i de pacients de tota Espanya i d’altres països com Regne Unit, Colòmbia i Guatemala, que desenvolupen diferents iniciatives per millorar la qualitat en l’exercici de la professió.

Els guanyadors de cada categoria es coneixeran en l’acte de lliurament dels premis, que tindrà lloc el proper 24 de novembre al teatre Fernando de Rojas del Cercle de Belles Arts de Madrid. L’objectiu dels premis és posar cara a tots aquells que sustenten els valors de la infermeria i que aporten coneixement. La revista “Enfermería en Desarrollo”, que edita el Sindicat d’Infermeria SATSE, convoca els premis com a complement a la seva tasca editorial, per posar en valor el treball que realitzen les infermeres, infermeres especialistes i fisioterapeutes, i reconèixer la seva aportació a la millora professional.

 
Print Friendly, PDF & Email

Comenta

*