12/11/2018

Les associacions d’estudiants donen a conèixer la seva activitat als campus

Els campus Catalunya, Sescelades i Bellisens acullen la primera Fira d'Associacions per fer visibles la quinzena d'entitats d'estudiants que existeixen a la URV

El campus Catalunya ha estat el primer en acollir la I Fira d’Associacions, un esdeveniment que vols mostrar als estudiants l’oferta d’activitats que aquestes entitats tenen per a ells. Es tracta d'”evitar que anem de classe a casa durant els anys que duren els estudis, i, per contra, enriquim la nostra vida universitària, que va més enllà del fet d’estudiar”, explica Antonio Altuna, copresident del Consell d’Estudiants. És precisament el Consell d’Estudiants l’impulsor d’aquesta iniciativa, que dimecres, 12 de novembre serà present al campus Sescelades i divendres 16, al campus Bellisens, de 10 a 13 h.

Assistents a la I Fira d’Associacions d’Estudiants de la URV al campus Catalunya.

En total els estudiants estan agrupats en setze associacions, algunes de les quals s’han mostrat aquest matí al campus Catalunya, com ara l’Associació d’Estudiants de Ciències de la Salut, l’Associació d’Alumnes i Exalumnes de Dret Ambiental, l’Associació d’Estudiants i Investigadors Xinesos de Tarragona, l’Associació dels Estats Generals dels Estudiants d’Europa i l’Associació Àrab d’Estudiants de Tarragona. Esports URV també ha estat present a la fira per mostrar totes les activitats esportives a què té accés la comunitat universitària. L’objectiu del Consell d’Estudiants de la URV és reeditar la fira en properes edicions incrementant el nombre d’entitats participants.

La fira se celebra aquesta setmana amb motiu del Dia de l’Estudiant, que es commemora el 17 de novembre per reivindicar els drets i deures dels estudiants tant a la Universitat com a la societat. El llistat complet d’associacions d’estudiants es pot consultar a la pàgina d’associacionisme del web de la URV.

Print Friendly, PDF & Email

Comenta

*