18/09/2018

L’exposició de fotografies científiques de la URV obre portes al Mercat Central de Tarragona

S'hi pot veure un recull de les imatges seleccionades que es van presentar al IV Concurs de Fotografia Científica a les Xarxes Socials

Una imatge de l'exposició que es pot veure al voltant dels ascensors del Mercat Central de Tarragona.

Des d’aquest dilluns i fins al 22 d’octubre es pot visitar al Mercat Central de Tarragona  l’exposició #FOTORECERCAURV18, amb un recull de les imatges presentades al IV Concurs de Fotografia a les Xarxes Socials. La mostra aplega les imatges guanyadores i presentades en la categoria general i en la categoria micro. En total són 25 imatges que ensenyen la recerca i les activitats de divulgació científica de la Universitat Rovira i Virgili. Per concursar-hi els participants havien de publicar a Twitter o Instagram imatges, amb l’etiqueta #FotoRecercaURV2018, que fessin referència a qualsevol disciplina científica i tècnica, tant relacionada amb les activitats d’investigació i innovació com amb la divulgació científica i les aplicacions tecnològiques.

La imatge guanyadora de la categoria general, obra de l’investigador Raúl Beltrán.

En la categoria micro es poden veure imatges d’objectes d’una dimensió real, menor o igual a 1 mil·límetre i d’altres d’obtingudes mitjançant un instrument de micrografia (òptica o electrònica) o tècniques de difracció. A l’exposició hi ha la imatge guanyadora en aquesta categoria, de Mariana Trifonova, i la imatge de Raúl Beltrán, guanyador de la categoria general.

Print Friendly, PDF & Email

Comenta

*