26/06/2017

Litigest Consultores i Kamleon, guardonades als premis Empresa de Tarragona Impulsa

Les dues empreses derivades de la URV aconsegueixen un premi i un accèssit, respectivament, en la categoria de projecte empresarial en fase d'idea

Roser Casanova (dreta) i Elisabet Cerrato (esquerra), impulsores de Litigest Consultores SL.
Roser Casanova (dreta) i Elisabet Cerrato (esquerra), impulsores de Litigest Consultores SL.

Els Premis Empresa Tarragona Impulsa han atorgat un guardó a Ligitest Consultores SL i un accèssit a Kamleon SL en la categoria de projecte empresarial en fase d’idea. Aquestes dues empreses derivades de la URV han rebut un ajut de 3.000 i 1.500 euros, en reconeixement al seu esperit emprenedor i per impulsar el seu projecte empresarial. Van rebre el reconeixement de mans del conseller d’Ocupació i Desenvolupament Econòmic de l’Ajuntament de Tarragona, Francesc Roca, en un acte celebrat al saló d’actes municipal el dimecres 21 de juny.

L’empresa, Litigest Consultores, SL té com objectiu potenciar l’ús de l’execució civil privada, una figura processal escassament emprada que suposa una alternativa prometedora a la subhasta judicial en el marc d’un procés judicial d’execució forçosa. D’aquesta manera, es permetria aconseguir la màxima rendibilitat dels béns embargats i, per extensió, una major eficàcia del sistema d’execució civil. La firma, impulsada per les emprenedores Elisabet Cerrato i Roser Casanova, desenvoluparà la gestió de la comercialització de béns que són objecte de litigi pendents de realització judicial per falta de pagament del deutor.

Héctor González i Pär Blanking, (a la dreta) van recollir l’accèssit atorgat a l’empresa Kamleon. Foto: Mauri

El projecte Kamleon, de Jordi Ferré, Hèctor Gonzàlez i Pär Blanking de la URV, vol ajudar la gent a viure una vida més saludable a través de la democratització de tecnologies relacionades amb la salut. En concret, desenvolupen uns dispositius que permeten preveure el risc de patir deshidratació. Estan basats en sensors que analitzen la suor i l’orina en temps real i sense necessitat d’un laboratori.

Aquests premis, que enguany arriben a la cinquena edició, tenen l’objectiu de promoure l’esperit emprenedor i donar suport a la creació de noves empreses a l’àrea d’influència de Tarragona. En aquesta convocatòria dels Premis Empresa Tarragona Impulsa es van presentar 22 projectes a tres categories diferents.

Print Friendly, PDF & Email

Comenta

*