07/05/2018

Ljubica Damevska representarà la URV a la final del concurs Presenta la teva tesi en 4 minuts

La tesi, del programa de doctorat en Estudis Humanístics, tracta de la percepció que té el professorat de llengües sobre el concepte de ludificació a l'aula

Ljubica Damevska presentant el contingut de la seva tesi durant l'eliminatòria de la URV del concurs "Presenta la teva tesi en 4 minuts".

Ljubica Damevska és la doctoranda que representarà la URV a la final del concurs Presenta la teva tesi en 4 minuts, que convoca la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRi) i que tindrà lloc el dimecres 6 de juny a Barcelona. Damevska, que fa el doctorat en el programa en Estudis Humanístics, va guanyar el primer premi de la fase local de la URV després d’exposar en menys de quatre minuts el contingut de la seva tesi al jurat de l’eliminatòria el dijous 3 de maig.

A la fase final de la URV van arribar-hi cinc finalistes, dels quals a més de Damevska, Francisco Algaba, del programa de doctorat en Biomedicina, va guanyar el segon premi valorat en 200 euros, i Laia Raigal, del programa de doctorat en Infermeria i Salut, el tercer premi, valorat en 100 euros. Tots ells van explicar la seva investigació amb un llenguatge senzill i fàcilment comprensible per a un públic general davant del jurat compost per membres de les unitats implicades en la recerca a la URV.

Ljubica Damevska investiga les creences, els coneixements i la pràctica dels professors de llengua quan utilitzen nous enfocaments docents a les classes per primera vegada, com és el cas de la ludificació. El jurat va valorar que l’exposició de la doctoranda havia estat adequada per al públic no especialitzat, explicant de manera clara el que investiga i mantenint l’atenció del públic. Això li va valer el pas a la final catalana i els 300 euros de premi de la fase local.

Francisco Algaba durant l’eliminatòria del concurs Presenta la teva tesi en 4 minuts, a la URV.

Francisco Algaba estudia la diabetis gestacional des de diferents aproximacions. Un dels enfocaments més novedosos dels que va explicar és l’estudi de l’alteració de les cèl·lules mare de la placenta. Laia Raigal tracta en la seva tesi la necessitat social de formar als professionals de salut en l’atenció a les persones immigrades. Raigal ha traduït i adaptat un instrument que avalua la competència cultural dels professionals de la salut.

Laia Raigal exposant la seva tesi a la fase local de la URV del concurs Presenta la teva tesi en 4 minuts.

La doctorand guanyadora de l’eliminatòria de la URV competirà el proper 6 de juny contra els representants de les altres onze universitats catalanes a la final que es fa a les 17 h a a l’auditori de Movistar Centre de Barcelona. A la final s’atorgaran tres premis a les millors presentacions: el primer premi, amb una dotació de 3.000 euros; segon premi, dotat amb 2.000 euros; i tercer premi, de 1.000 euros.

Print Friendly, PDF & Email

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*