25/02/2019

Margarita Rebenaque és la nova adjunta de PAS

La participació del personal d'administració i serveis a les eleccions per escollir aquesta nova figura ha estat del 44%

Margarita Rebenaque, escollida adjunta de PAS, és tècnica superior d’Orientació, Ocupació i Alumni a l’Oficina d’Orientació Universitària.

Amb 122 vots emesos per a la seva candidatura, Margarita Rebenaque ha guanyat les eleccions per ser adjunta de PAS, la nova figura que assistirà i assessorarà l’equip de govern en la gestió del desenvolupament de les polítiques i processos vinculats al PAS. Rebenaque treballa a la URV des de 1994, com a professora associada, i des del 1999 ha desenvolupat les seves tasques com a PAS en diverses unitats. Actualment és tècnica superior d’Orientació, Ocupació i Alumni a l’Oficina d’Orientació Universitària.

Dels 710 membres del col·lectiu del PAS que treballa a la URV, han participat a les eleccions 314 (el 44% del total), que podien emetre fins a tres vots a candidatures diferents. Després de Margarita Rebenaque, amb 122 vots obtinguts, han quedat els altres quatre candidats a l’elecció: Susana de Llobet, amb 96; Pablo Montero, amb 86; Raül-Lluis Lorán, amb 68 vots, i Loli García-Antón, amb 55. També s’han emès 29 vots en blanc i 17 nuls.

Margarita Rebenaque proposa “desenvolupar accions específiques al voltant de quatre eixos fonamentals: adequació i dimensionament de plantilles; avaluació i promoció de persones; desenvolupament personal i professional, i implicació i compromís amb la URV. Mitjançant aquestes accions es pretén aconseguir visibilitzar el talent del PAS, conèixer i valorar el treball que fan els altres, la possibilitat de promocionar, plantilles més ajustades i equitatives, millorar les relacions interpersonals, incrementar la comunicació i l’escolta activa, el sentiment de pertinença i la felicitat dins i fora de la URV”.

Rebenaque serà adjunta a la vicerectora de Personal, Ercilia García, que ha explicat que el Consell de Direcció ha recollit les propostes dels candidats i farà seva la iniciativa de la candidata.

Print Friendly, PDF & Email

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*