11/05/2020

Més de 2.100 persones s’interessen pels estudis de la URV durant les portes obertes

Per primera vegada s'ha mostrat l'oferta de graus, màsters i doctorats en una jornada de portes obertes online

Jornada Portes Obertes del 28 de febrer a la Facultat de Ciències de l'Educació i Psicologia.

La URV va celebrar les jornades de portes obertes el 28 de febrer, de manera presencial, i els dies 7, 8 i 9 de maig, online. L’adaptació del format a la distància ha incorporat l’oferta de màsters i doctorats a més dels graus, i això ha permès arribar a nous públics. Tant és així que el nombre de persones que s’han registrat aquest any per visitar la Universitat supera els de 2019.

En total 2.137 persones s’han inscrit per informar-se de l’oferta formativa i els serveis de la URV: 692 al febrer i 1.445 a les portes obertes virtuals del maig (1.134 interessats en els graus; 265 en els màsters, i 46 en els doctorats). Són gairebé el 30% més que l’any passat, quan les jornades de portes obertes mostraven únicament els ensenyaments de grau i els serveis. Aleshores van inscriure’s 1.510 persones per a les quatre jornades que es van fer.

Les portes obertes virtuals d’aquesta setmana passada han exposat l’oferta de graus, màsters i doctorats, si bé l’interès majoritari ha estat per als graus (78,4%). La major part de persones interessades són de Tarragona (62%), però també d’altres territoris de parla catalana, i el 6,7% han estat internacionals.

Consulta al web de les jornades de portes obertes virtuals.

Durant els 3 dies que s’han celebrat les portes obertes virtuals, les diferents facultats i escoles han mostrat als visitants els seus ensenyaments, els han atès a través dels xats i també amb conferències. A més de la formació, els visitants s’han interessat per la preinscripció, les beques, l’orientació universitària i la Prova d’Accés a la Universitat. La facultat amb un major nombre de persones interessades ha estat la Facultat de Ciències de l’Educació i Psicologia.

Print Friendly, PDF & Email

Comenta

*