18/06/2024

Mònica Bulló dirigirà el grup de treball de Nutrició de l’Associació Europea per a l’Estudi de l’Obesitat

La seva trajectòria en el camp de la nutrició i la seva contribució a la recerca en obesitat han motivat el seu nomenament, que serà per als propers tres anys

Mònica Bulló, investigadora principal de l'estudi

La Catedràtica del Departament de Bioquímica i Biotecnologia i investigadora ICREA Mònica Bulló ha estat nomenada directora del Grup de Treball de Nutrició de l’Associació Europea per a l’Estudi de l’Obesitat (EASO). Aquest nomenament ha estat fruit de la seva trajectòria en el camp de la nutrició i la seva contribució a la recerca en obesitat. Bulló també dirigeix el Centre de Tecnologia Ambiental i Toxicològica de la URV (Tecnatox) i el grup de recerca en Nutrició i Salut Metabòlica (NuMeH).

El Grup de Treball de Nutrició de l’EASO està format per experts de tota Europa que treballen en la investigació i la pràctica de la nutrició relacionada amb l’obesitat. Aquest grup té com a objectiu identificar temes rellevants en nutrició, desenvolupar recomanacions basades en l’evidència, participar en programes educatius i de conscienciació sobre l’obesitat i les seves complicacions i impactar en les polítiques de salut a Europa.

Bulló, que ha estat part activa en diversos projectes de recerca en nutrició, aportarà la seva experiència i lideratge per impulsar avenços significatius en aquesta àrea. El seu treball es centrarà en l’impuls de la recerca multidisciplinària en nutrició a Europa així com la identificació de les línies que ha de seguir l’abordatge integral de l’obesitat, l’elaboració de directrius nutricionals i la promoció de bones pràctiques en el tractament i la prevenció de l’obesitat.

Print Friendly, PDF & Email

Comenta

*