11/01/2022

Restablert el servei de préstec consorciat en modalitat presencial

Els usuaris del CRAI de la URV ja poden anar a les altres biblioteques que formen part del PUC i agafar documents en préstec

El Préstec Consorciat (PUC) es reprèn a partir d’aquest 10 de gener per als préstecs en modalitat presencial o in situ, després de l’aturada al servei a causa del canvi del Sistema Integrat de Gestió de Biblioteca.

Els usuaris de les institucions que formen part del PUC podran agafar en préstec documents directament anant a la biblioteca on es troben dipositats. Per fer-ho, els usuaris s’hauran d’acreditar com a usuaris de la seva institució.

Les condicions del préstec PUC no han canviat. L’usuari pot tenir en préstec fins a 10 documents d’altres institucions, durant 21 dies, i renovar-los fins a 6 vegades. Els documents agafats per PUC es poden tornar a qualsevol CRAI de campus, així com a la biblioteca propietària del document.

Per als usuaris que tenen préstecs PUC des d’abans de l’estiu i pendents de tornar, aquests aniran apareixent a “el Meu Compte” amb data de retorn d’1 de febrer, tot i que ja es poden tornar a qualsevol biblioteca de la institució de l’usuari o a qualsevol biblioteca de la institució propietària del document.

Actualment s’està treballant per restablir el préstec consorciat en modalitat web.

Print Friendly, PDF & Email

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*