11/03/2016

Rubén Molina guanya el premi Work Experience ETSEQ-BSP

L'estudiant del màster d'Enginyeria Química de la URV ha rebut el diploma acreditatiu i el premi, que consisteix en l'import de la matrícula del primer curs. També farà una estada de pràctiques a BASF SONATRACH ProppaChem, on realitzarà el projecte final de màster sobre un problema industrial real

Josep M. Chillida, gerent de BSP, amb l'estudiant premiat Rubén Molina.
Josep M. Chillida, gerent de BSP, amb l'estudiant premiat Rubén Molina.

L’enginyer químic per l’ETSEQ Rubén Molina ha guanyat el premi Work Experience ETSEQ-BASF SONATRACH ProppaChem (BSP), de l’import equivalent a la matrícula del Màster en Enginyeria Química que està cursant.  El lliurament es va atorgar en un acte celebrat dimecres, 2 de març a les instal·lacions de l’empresa. Hi van assistir el delegat del rector d’Organització i Recursos Xavier Farriol; el director i el sotsdirector de l’ETSEQ, Josep Bonet i Allan Mackie, respectivament; el gerent de BSP Josep Maria Chillida i Frank E. Stüber, responsable del Màster en Enginyeria Química.

Rubén Molina farà les pràctiques del màster que està cursant a BSP, així com el projecte final de màster, sobre un problema industrial real.

Sobre BSP

BASF SONATRACH PropanChem S.A. (BSP) és una joint-venture entre BASF (51%) i l’empresa estatal argelina de petroli i gas SONATRACH (49%). L’empresa es dedica a la producció de propilè mitjançant el procés de fabricació Oleflex (patent d’UOP) i consisteix en l’obtenció de propilè a partir de la deshidrogenació de propà.

Programa Work Experience

Procurar una formació integral dels estudiants, atreure talent, facilitar l’ocupabilitat i acostar els estudis a l’àmbit laboral són alguns dels objectius del programa Work Experience, que l’ETSEQ va impulsar l’any 2013 i que ja ha aconseguit la complicitat de diverses companyies.

El programa potencia la relació universitat-empresa, i atorga premis econòmics al talent que permetin cobrir les despeses de matrícula del primer curs dels graus i dels diferents màsters que s’imparteixen a l’Escola. La iniciativa, adreçada als joves que vulguin cursar aquests estudis, ha tingut una acollida excel·lent entre les empreses col·laboradores, i dóna visibilitat al mètode docent que fa que l’ETSEQ tingui una de les taxes d’ocupabilitat més altes: un 85% dels estudiants troben feina el primer any.

En aquesta quarta edició, el programa Work Experience compta amb premis econòmics d’uns 2.500 euros per poder pagar les taxes de matrícula de graus. A més, ofereix vuit premis per cursar diferents màsters, els alumnes dels quals també tenen l’oportunitat de fer pràctiques a les empreses col·laboradores.

Més informació sobre el programa Work Experience, aquí.

Print Friendly, PDF & Email

Comenta

*