15/03/2016

“Un món de colors”, la proposta de carpeta més votada per al 2016-17

El disseny de l'estudiant d'Administració i Direcció d'Empreses Meritxell Valderrama és el que ha rebut un major nombre de vots, 1.192, en la votació electrònica dels estudiants a les sis propostes finalistes. El concurs té l'objectiu d'escollir el disseny per a la carpeta dels estudiants que s'ha de fer servir el curs que ve

Per nombre de vots, la proposta que ha quedat en segon lloc és “Univers URV”, de Laura Carro del grau de Publicitat i Relacions Públiques, amb 1.068 vots; en tercer lloc amb 484 vots, la presentada per Laura González del grau de Medicina, “D’acord-URV”; el quart lloc ha estat per Alberto Espinosa del grau d’Arquitectura, amb 372 vots a “Ciutat URV, nexe del coneixement”; el cinquè lloc ha estat per “URV vínculo de sueños” amb 219 vots, de Sergi López (Màster de Comunicació estratègica en la societat del risc); i el sisè, per a “Espai URV”, amb 90 vots, de Rafel Bonet d’Arquitectura.

Aquesta ha estat la Vª edició del concurs, a la qual s’han rebut en total 58 propostes. Un cop el jurat en va seleccionar les millors, els estudiants han pogut votar en línia de l’1 a l’11 de març i han escollit l’obra guanyadora. Els vots totals emesos han estat de 3.425.

Al concurs, com cada any, podien participar les persones matriculades en estudis de grau, llicenciatura, diplomatura, màster oficial o doctorat de la URV durant el curs 2015-16. Els dissenys es poden presentar individualment o en equip, i només un per cada persona/equip. Han de ser originals i inèdits, i han de respectar els valors que la Universitat té com a referents: la solidaritat, la cooperació, la sostenibilitat, l’equitat de gènere i el respecte a les persones.

L’autor/a del disseny guanyador rep un premi de 600 euros. Aquest disseny s’utilitzarà per a la producció de la carpeta, que serà distribuïda als estudiants durant el curs 2016-17 amb el nom i els cognoms de l’autor/a i la condició de primer premi del concurs. Les persones finalistes reben amb un val de regal per un import de 150 euros amb productes de la Botiga URV. El lliurament de premis tindrà lloc en un acte públic, la data de la qual es donarà conèixer més endavant.

Print Friendly, PDF & Email

2 replies

  1. Leti |

    Com a dissenyadora gràfica em sembla lamentable que aquest sigui el model guanyador. Un mixt de caligrafies de famílies diferents, que no unifiquen el disseny; un degradat del món que algú el fa passar per terres tarragonines i un degradat de colors que no és dissenyat ni creat per la persona que el presenta, sinó agafat d’imatges de google amb drets d’imatge. Aquests són els valors de La URV?

  2. Elisabeth Iriarte Ferrré |

    Hola,

    A causa de la polèmica que s’està generant al voltant de la carpeta guanyadora per plagi, en cas que realment sigui demostrat, proposem que es torni a obrir les votacions per a què els 1.192 estudiants que la van votar puguin dir de les propostes quina els agrada més.

    Gràcies!

Comenta

*